USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки завершують сезон потрійною перемогою

20 Квітня 2015 12:55
У Луцьку завершилися змагання жіночих команд Суперліги у другій четвірці. Місцева волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» перемогла у всіх матчах.

Нагадаємо, в дебютному матчі лучанки без проблем розібралися з аутсайдером турніру чернігівським «Педуніверситетом» 3:0.

Другого дня волинянки перемогли рівненську «Регіну» і достроково отримали п’яте місце в «турнірці».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 3:0 (25:14, 25:15, 28:26)

В останній ігровий день «Волинь», незважаючи на програш в першій партії, доволі впевнено обіграла вінницький «Білозгар».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Білозгар-Медуніверситет» - 3:1 (22:25, 25:19, 25:15, 25:10)

«Проаналізувавши ігри останнього етапу, можна похвалити наших гравців першого темпу, які заграли нарешті і показали непогану гру.

Ліберо Анастасія Карасьова дуже додала у цьому сезоні. За літо ми старатимемося підтягнутись і грати набагато кращу гру. Ми думаємо, що наступного сезону наша перша «четвірка» буде стовідсотково», - каже гравець ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк.

«Ми довели, що в сезоні були на п’ятому місці і зараз отримали три перемоги і знову зайняли своє п’яте місце, - розповідає головний тренер лучанок Богуслав Галицький. - Для того, щоби претендувати на потрапляння у «Фінал чотирьох» нам потрібно мінімум два гравці додавати досвідчених, дорослих. Коли ще стояла Анна Галицька, то ще легше було грати, а як вона отримала травму, то більше відповідальності лягло на плечі Анни Степанюк. Їй важко. Я вважаю, що за «золото» у наступному сезоні нам ще важко буде боротися, а на «бронзу» ми змогли б претендувати. Своїм складом нам потрібно ще багато працювати. Перерви у нас великої не буде, адже більшість наших дівчат братимуть участь в Універсіаді. А переможець цього турніру їде на всесвітню Універсіаду, яка відбудеться у Південній Кореї. Мої гравці дуже хочуть туди потрапити».

Зазначимо, на іграх в Луцьку була присутня рекордна кількість вболівальників. Згідно з даними офіційної статистики Федерації волейболу України, під час матчу луцької ВК «Континіум-Волинь-Університет» щодня приходило понад 600 глядачів. Про таку підтримку можуть мріяти навіть команди з ТОПової «четвірки».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus