USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьком пройшла всеукраїнська велоестафета. ФОТО

6 Вересня 2011 18:32
Десятеро луцьких спортсменів приєдналося 6 вересня до учасників всеукраїнської велоакції «Спорт для всіх єднає Україну!», що проходитиме з 2 по 10 вересня вже сьомий рік поспіль.
Акція приурочена Дню фізичної культури та спорту, який святкуватимуть 10 вересня. Велосипедисти проїдуть всю Україну за трьома маршрутами – західним, південним та східним.
Волиняни зі спортивного комплексу «Динамо» приєдналися до західного маршруту, що починається від Хмельницького та закінчується в Києві.
Шостого та сьомого вересня велосипедисти планують проїхатися Волинською областю в Горохівському, Луцькому та Ківерцівському районах. На черзі – Рівненська та Житомирська область. Фінішуватимуть спортсмени у Києві.
Саме у столиці 10 вересня зберуть понад 300 велосипедистів зі всієї України, аби встановити на Майдані незалежності прапори власних областей.
Лучани приєдналися до велосипедистів з Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей. Як повідомили організатори - найменшому учаснику велопробігу 12 років, а найстаршому – за шістдесят.
Зустрічали гостей у холод та дощ духовий оркестр, вихованці Волинського ліцею з посиленою фізичною підготовкою, лучани та представники влади, зокрема, керівники спортивних відділів та управлень міської та обласної влади, секретар Луцькради Григорій Пустовіт і перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

«Волиняни зробили все, аби естафета пройшла на досить високому рівні», - зазначив Кравчук та вручив учасникам естафети прапор Волині.
















Довідково:

Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: Західний маршрут (1870 км), Південний маршрут (1515 км), Східний маршрут (1633 км).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Вікторович Показати IP 7 Вересня 2011 13:58
Це Кравчук що?! Соплі витирає чи шо????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus