USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцький баскетболіст підписав контракт з німецьким клубом

11 Серпня 2015 12:30
Екс-гравець баскетбольного клубу «Волиньбаскет» Артем Шелуха у новому сезоні захищатиме кольори команди «VfL AstroStars Bochum», яка виступає у другому дивізіоні Німеччини. У новій команді Шелуха гратиме під 28 номером.

На представлені нового гравця пресі менеджер команди Ганс-Петер Дір зазначив, що в своєму останньому сезоні в українському чемпіонаті Артем набирав в середньому за гру 17,2 очка, робив 7,5 підбирань і 2,3 передачі.

«Він має типову східноєвропейську початкову школу, може кинути дуже добре і добре зіграти на підборі. Артем однозначно підсилить нашу команду», - переконаний Ганс-Петер.

«Атмосфера в команді - дуже позитивна. Я разом з моїми новими товаришами по команді дуже добре працюємо на тренуваннях, і ми з нетерпінням чекаємо нового сезону. Я - щасливий, що став частиною такої команди. Я люблю баскетбол і хочу мати багато ігрової практики. У Бохумі я будуватиму своє майбутнє», - сказав Шелуха.



Нагадаємо, в українських чемпіонатах Артем Шелуха виступав за рівненський «Пульсар», львівську «Галичину» та луцький «Волиньбаскет».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волиньбаскет»: за півкроку до СуперЛіги
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 11 Серпня 2015 12:47
Артем молодець! Успіхів у новій команді!
Фанат Показати IP 11 Серпня 2015 12:49
Удачі тобі Артем , бажаю тобі гарних виступів і покорити Європу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus