USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Матч з «Арсеналом» Кварцяний проведе «в незвичних умовах»

15 Серпня 2010 10:36
У завтрашньому виїзному поєдинку з київським «Арсеналом» наставник «Волині» Віталій Кварцяний буде керувати командою, перебуваючи на трибуні стадіону.

Про це пише ЗІК з посиланням на «Спорт-Экспресс в Украине».

Тренер визнає, що після домашнього матчу минулого туру з луганською «Зорею», у якому лучани програли з рахунком 0:1 не зумів впоратися з емоціями.

«Так вийшло, що після гри з «Зорею» я трохи зірвався. На прес-конференції наговорив всякої нісенітниці, проте багато хто вважає, що про багато речей я сказав правильно», – говорить Віталій Володимирович.

Щодо майбутнього напевне сказати не може.

«Можливо, мене дискваліфікують на одну гру і накладуть штраф. У всякому разі, я так думаю. Учора в Києві начебто щось вирішували з цього приводу, але поки немає ніякого офіційного листа. Наступного тижня буде розглядатися питання про штрафні санкції, а тим часом один матч я змушений буду провести на трибуні. Так що в Києві у виїзному поєдинку з «Арсеналом» буду керувати командою в незвичних умовах».

На питання, чи залишиться він біля керма команди, Кварцяний сказав, що розмова на цю тему буде після того, як у неділю або понеділок повернеться до Луцька президент «Волині» Василь Столяр.

«Ми з ним зустрінемося і вирішимо всі питання», – сказав тренер.

Нагадаємо, про своє рішення піти у відставку з посади головного тренера ФК «Волинь» Кварцяний заявив 7 серпня на прес-конференції після програшу «Зорі».

Гра «Волині» з «Арсеналом» розпочнеться сьогодні, 15 серпня о 19:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛітРедактор Показати IP 15 Серпня 2010 10:40
Із трибуни - ще півбіди)) Із заголовка можна припустити, що з туалетної кабінки, закритої наглухо))))
Лучано Показати IP 16 Серпня 2010 17:08
А гру з Арсеналом - теж просрали. Отже чим далі Кварцяний - тим краще команда буде грати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus