USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодь «Волині» розгромно програла в Запоріжжі

27 Липня 2013 07:30
Молодіжна команда "Волині" програла у матчі третього туру запорізькому "Металургу".

У першій половині першого тайму команда Олега Федюкова пропустила два голи у свої ворота і цей факт вибив "хрестоносців" із колії. Лучанам надалі важко було знайти свою гру, суперник вдало контратакував, використовуючи вільні зони у захисті дублю "Волині". Про це повідомляє клубний сайт лучан.

Тренери спробували пожвавити гру впродовж матчу, випустивши вже на 12 хвилині Батрака замість Кримнюка, а згодом Жука замість дебютанта "Волині" Шевчука. Але надто жорстка та помилкова гра у захисті призвела ще до двох пенальті у ворота гостей, які на силу пробивали господарі і Пшибила не зміг повторити свої чудеса тижневої давнини у грі проти "Таврії".

Старший тренер "Волині"-М" Олег Федюков у коментарі клубній прес-службі розповів, що поразка із великим рахунком - результат грубих помилок у захисті, а також того, що захисники не встигали за маневрами гравців атакувальної ланки "Металурга". "Заробили заслужені пенальті у власні ворота, які чітко реалізували господарі. Звісно, я шокований та незадоволений грою своїх футболістів, пісял таких матчів варто робити й певні організаційні висновки", - сказав Олег Федюков.

Після трьох ігор дублери "Волині" мають у своєму активі лише очко. Резервний склад "Металурга" після солідної перемоги над лучанами вийшов на перше місце із 9-ма очками.

Металург З – Волинь – 4:0
Голи: 1:0 – Соболь (7), 2:0 – Соболь (28), 3:0 – Юсов (54), 4:0 – Гвілія (90)

Сьогодні увечері в Запоріжжі на футбольному полі зустрінуться основні склади команд.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus