USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ми грали «другим номером», – тренер «Металурга» про матч з «Волинню»

3 Серпня 2015 09:00
Головий тренер «Металурга» Анатолій Чанцев поділився враженнями від гри з «Волинню» на післяматчевій прес-конференції. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Металурга».

Хочу сказати, що за перший тайм не соромно. Хлопці виконали установку. Хоча, звичайно, ми грали «другим номером», тому що прекрасно розуміли, що за команда «Волинь», ким вона укомплектована, який рівень гравців. Нам потрібно звернути увагу на реалізацію моментів. Хотілося, щоб хоча б у створ воріт потрапляли. У другому таймі на грі позначилися два швидких голи, які були дуже прикрими. Після «стандарту» і з гри, практично однакові, забиті головою. Ми звертали увагу на «ростові» дані гравців «Волині», також приділили багато уваги «стандартам», але, на жаль, концентрації у молодих футболістів не вистачає. А в цілому по грі ... Після того, як двома голами «розстріляли», мені важко було хлопців надихнути на щось. Хоча потрібно було вичавлювати. Зараз в роздягальні видно, що хлопці повністю віддали себе грі. Але, що можна сказати, - молодь. Певне зрушення є, якщо брати до уваги перший тайм .

Вчора коментатор телеканалу «Футбол 1» Віктор Вацко сказав, що нападник «Карпат» Михайло Сергійчук може перейти в запорізький «Металург» або «Говерлу». Це бажання «Карпат» продати футболіста, чи клуб справді цікавиться нападником?

Коли мені повідомили про те, що є такий нападник як Сергійчук, я відразу поставив до відома наше керівництво. Більше я поки не знаю. Я поставив до відома і висловив свою думку про це.

Фанати просили після гри вас підійти. Якщо не секрет, про що була розмова?

Я глибоко поважаю наших фанатів, уболівальників. Вони на кожну виїзну гру приїжджають, дуже сильно нас підтримують. Тому ми в команді завжди говоримо, що після гри слід подякувати вболівальникам - це обов'язково. Вони сьогодні попросили мене підійти, я підійшов. Мене запитали про те, як йдуть у нас в команді справи щодо комплектування, чи можливі якісь зрушення. Зі слів керівництва обов'язково будуть нові гравці, гравці хорошого рівня. Ми чекаємо. Мене від процесу комплектування та селекції відсторонили. Кого привезуть і коли це буде? Не знаю, ми чекаємо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus