USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На козацькому двобої волиняни здобули сім перемог

31 Травня 2016 17:26
Волиняни гучно відзначили День Києва, здобувши яскраві перемоги у відкритому турнірі «OPEN-AIR» з козацького двобою за правилами ММА. Додому команда «Прайд» повернулася з сімома медалями.

Змагання «OPEN-AIR» з козацького двобою за правилами ММА відбулися 28-го травня, у Києві.

Участь у них брали представники шкіл змішаних єдиноборств із різних куточків України: Києва та Київської області, Рівненщини, Тернопільщини, Полтавщини, Херсонщини та Волині.

Змагання перетворилося у свято спорту, де для глядачів підготували захоплююче байкер-шоу, виступи рок-гуртів та танцювальних колективів, а також видовищні поєдинки в октагоні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК ПРИЙНЯВ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР КОЗАЦЬКОГО ДВОБОЮ З БОЯМИ У КЛІТКАХ

Волиняни гідно відстояли честь області, продемонструвавши високу підготовку. Відповідно, спортсмени здобули такі перемоги: срібні нагороди – Денис Хвиць (- 70 кг), Олексій Андрусик (- 75 кг) та Роман Іванов (- 55 кг); золото - Петро Кашевький (- 65 кг), Леонід Пилипчук (- 60 кг), Антон Гаїнський (- 75 кг) та Руслан Діяк (- 70 кг).

Як зазначив головний тренер ВРКБМ «Прайд» Олександр Кулаков, вихованці показали себе якнайкраще. Також він висловлює подяку тим, хто допоміг спортсменам поїхати на змагання та продемонструвати високі результати.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЦЕ НАУКА, ЯКА БУКВАЛЬНО РЯТУЄ ЖИТТЯ»,- ОЛЕКСАНДР КУЛАКОВ

«Я щиро вдячний хлопцям за плідно проведений 2015-2016 навчальний рік, особливу подяку хочу оголосити нашим молодим інструкторам: Юрію Піддубному, Володимиру Матвєєву та Олексію Альберді. А також всім тим небайдужим людям, котрі допомагали нам у забезпеченні проведення змагань, організації поїздок та у допомозі діяльності Клубу, а це Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом», Дмитро Юзюк, Василь Токарський, Фітнес-центр MAXIMUS, Святослав Зелінський, Творча агенція «LDesign», Сергій Гетманчук, Ігор Бєляєв та інші», - розповідає Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus