USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині юні футболісти фестивалили

27 Серпня 2014 07:00
Традиційний фестиваль дитячо-юнацького футболу відбувся у Ковелі 21-23 серпня, - про це повідомляє "Про Ковель".

Цьогоріч у ньому взяли участь 12 команд з Ковеля, Києва, Луцька, Володимира-Волинського та Турійська. Змагалися школярі у двох вікових групах: 2004 та 2002 років народження. Матчі відбувалися на полях ЗОШ №7, ФОК МЦ "Спорт для всіх" та санаторію "Турія".

У молодшій віковій групі переможцем стала команда з Києва (ДЮСШ "Дарниця"), друге місце вибороли футболісти з Турійська, а третє, набравши однакову кількість очок, поділили юні футболісти з Ковеля (ФЦ "Ковель-Волинь") та Луцька (ФК "Волинь").

У старшій віковій групі перемогу здобула команда з Володимир-Волинського (ФК «БРВ-ВІК»). Друге місце лишилось у юнаків з Луцька (ФК "Волинь"), а третє - поділили між собою ковельчани (ФЦ "Ковель-Волинь") та кияни (ДЮСШ "Дарниця").

Нагородження переможців та учасників фестивалю відбулось на новому стадіоні ЗОШ №7. Голова федерації футболу Ковеля Ігор Прокопів та директор МЦ "Спорт для всіх" Роман Лис привітали учасників змагань з Днем Незалежності України та нагородили переможців кубками.

Загалом учасниками цьогорічних змагань стали понад дві сотні юніорів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus