USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині шукають майбутніх олімпійців

6 Жовтня 2015 17:30
Змагання з легкої атлетики «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбулися в Луцьку. На них з’їхалися школярі з 10 районів Волині, а це близько 200 спортсменів, серед яких визначили трійку кращих команд.

Чемпіонат Волинської області серед школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбувся сьогодні, 6 жовтня, на стадіоні «Авангард».

Під час урочистого відкриття змагань голова обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України Анатолій Кліш привітав усіх спортсменів та закликав боротися за перемогу, щоб кращі в майбутньому стали світовими знаменитостями.

«Сьогодні до Луцька з’їхалися кращі з кращих. Тут багато спортсменів і ми надіємося, що серед вас будуть ті, хто захищатиме честь області на Олімпійських іграх й примножуватиме славу Волині», - висловив сподівання Кліш.
Позмагатися за першість приїхав 16-річний Назар Папіж з Горохівського району. Юнак каже, що спорт для нього - більше, ніж здоровий спосіб життя, адже планує з ним пов’язати своє майбутнє.

«Я тренуюся з дитячих років і планую надалі своє життя пов’язати зі спортом. Я хочу бути здоровим і займатися улюбленою справою – перемагати. І взагалі, краще всім займатися спортом, ніж пити горілку та відлежуватися на дивані, адже на схилі літ краще жити і радіти, ніж відчувати себе знесиленим та мучитися від болячок, які самі ж «заробили» в молодості», - наголошує юнак.
Із Луцького району приїхала позмагатися 15-річна Оксана Корнелюк. Дівчина розповідає, що їхня команда добре тренувалася й націлена повернутися додому з перемогою.

«Бігом я вже займаюся два роки, маю чимало нагород, зокрема - 11 медалей і понад 30 грамот з різних видів спорту, це і плавання, волейбол, біг. Я люблю спорт, він потрібен кожному, аби гарно виглядати і довго жити. І взагалі, якщо люди займаються спортом, то вони комфортно почувають себе в житті і вчаться досягати цілей», - запевняє волинянка.
Після забігів на відстані 60 метрів, 100 метрів, 500 метрів, 600 метрів, 800 метрів, 1000 метрів визначили кращі команди. Зокрема, Луцький район виборов перше місце, Ковельський район – друге місце, Володимир-Волинський район – третє місце.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що легка атлетика області отримала довгострокову можливість фінансової підтримки та розвитку інфраструктури. У кожному районі запланували звести нові спортивні поля, роботи уже розпочаті.

Це стало можливим завдяки підписанню Меморандуму про взаємовідносини щодо розвитку фізичної культури і спорту між Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Громадською організацією «Федерація легкої атлетики Волинської області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus