USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині визначали, у кого міцніші руки

11 Жовтня 2015 17:50
Змагання з армреслінгу та презентація Цивільного Корпусу «Азов» Нововолинська відбулася у суботу, 10-го жовтня, у Нововолинську. Про це інформує БУГ.

Презентація розпочалася з гімну України, після виконання якого активісти ЦК «Азов» Нововолинська розповіли про організацію.

На акції була представлена фотовиставка полку «Азов», виставка дитячих малюнків та робіт художниці Юлії Ліховської.

Також відбувся конкурс на найкращий малюнок на асфальті. Переможці отримали призи, а всі учасники заохочувальні подарунки – повітряні кульки.



Усі діти могли взяти участь в безпрограшній лотереї із цікавими призами. Окрім цього, нововолинці мали змогу досхочу постріляти в тирі й пограти в дартс.

Після турніру з армреслінгу відбувся аукціон, учасники якого могли придбати каску старого зразка, гільзу та дві картини Юлії Ліховської.



Цивільний Корпус «Азов» Нововолинська висловлюють подяку:

Андрію Боровському – за систематичну допомогу;

магазину «Муз Біржа» – за надання звукової апаратури;

Євгену Недищуку – за допомогу в проведені акції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus