USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині визначили найсильніших селян

2 Грудня 2015 07:00
Фінальні змагання сільських спортивних ігор Волині, присвячені Дню працівника сільського господарства, відбулись на Волині. Найсильніших визначали у таких дисциплінах: гирьовий спорт, армспорт (боротьба на руках), настільний теніс, шахи та шашки.

На урочистому відкритті свята учасників тепло привітали заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступник голови обласного відділення НОК Микола Зайченко, голова Волинської облради ВФСТ «Колос» Анатолій Кліш та головний суддя змагань Андрій Булковський.

На змагання завітали представники 12 районів області та їх вболівальники, які палко підтримували своїх спортсменів.

В одному з найпопулярніших видів спорту в світі – настільному тенісі, серед жінок другий рік поспіль І місце здобула спортсменка з Горохівщини Тетяна Янюк, серед чоловіків – представник Луцького району Олександр Янчук.
Найбільш довгоочікуваними були змагання з армспорту, в яких перемогли: представниця Маневицького району Олена Палій та Андрій Дерев’яненко з Ратнівського району, якому не було рівних серед чоловіків.
В змаганнях з гирьового спорту перемогу здобув Вадим Сокол (Горохівський район). В змаганнях з шашок та шахів впевнену перемогу вибороли представники команди Луцького району.

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, медалями та кубками Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» та обласного відділення НОК України. А наразі сільські спортсмени готуються до фінальної частини змагань з волейболу, які відбудуться 13 грудня у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 09:46
Моцні селюки! Мішками картоплі накачались?
112 до Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 10:55
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 11:10
коментар було видалено
До Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 12:02
Бери приклад...кідай бухарить і качатись стопками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus