USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Падіння «Волині» продовжується. ВІДЕО

3 Травня 2013 20:18
Луцька «Волинь» у 27-ому турі чемпіонату України з футболу у Прем’єр-лізі поступилася в Донецьку місцевому «Металургу» з рахунком -0:2 3-ого травня.

Стартовий склад «Металурга» Д.: Паньків, 5. Польовий, 4. Чечер, 14. Воловик, 7. Морозюк, 11. Даніло, 13. Макрідіс, 18. Дімітров(Голайдо), 8. Нельсон(Казарян), 15. Траоре(Лазич), 91. Мораєс

Головний тренер: Юрій Максимов
Стартовий склад «Волині»: 1. Старцев, 3. Сімінін, 6. Шиков, 14. Масло, 18. Приндета (Шандрук), 5. Занєв, 90. Пилипчук (Савич), 19. Бабир, 29. Кінаш (Овонікоко), 17. Павлов , 8. Скоба
Виконуючий обов'язки головного тренера: Анатолій Пісковець

Історія протистоянь між донецьким «Металургом» і «Волинню» доволі давня. Матчі між командами завжди відзначалися безкомпромісністю, тож і цього разу вболівальники чекали на цікаву гру. Тим більше, що обом командам треба брати очки. Донеччанам, аби фінішувати у євро кубковій зоні, а лучанам, щоб гарантувати прописку у Прем’єр-лізі.

Уже на початку гри на 12 хвилині волиняни зобов’язані були відкривати рахунок. Голкіпер донеччан Паньків хотів обіграти Кінаша, натомість втратив м’яч і змушений був сфолити на півзахиснику лучан. Пенальті взявся пробивати Пилипчук, але зробив це вкрай невдало завдавши удар вище воріт. До слова, це вже третій нереалізований пенальті «хрестоносців» у цьому чемпіонаті. Не забили також Савич та Лопес.

Загалом же боротьба на полі точилася доволі рівна. Команди по черзі намагалися створювати моменти. Кінаш накрутив на фланзі захисників донеччан. Віддав пас верхом на Павлова, але нападник промахнувся по воротам. Небезпечно по воротах волинян побивав зі штрафного Воловик, але стінка і Сімінін врятували від того, щоб м’яч потрапив у площину воріт.

Гол виник після обрізки захисників волинян. Траоре поборовся у штрафному майданчику, віддав пас на Дімітрова, той навісив у центр карного Старцев дотягнувся до м’яча кінчиками пальців, і тим самим виклав «шкіряного» на голову Чечера, який без проблем вразив порожні ворота – 1:0 на користь господарів.
Після цього футболісти «Металурга» відчули впевненість і гра пішла під їх диктовку.

Перший тайм донеччани впевнено переграли волинян, тож мінімальна переваги цілком відображала події на полі.
На початку другого тайму волиняни заграли активніше, але багато браку в передачах та чимала кількість фолів гальмувала розвиток атак. «Металург» в цілому контролював гру. Утім за перші 15 хвилин другої половини матчу жоден з суперників не створив жодного небезпечного моменту.

Однак на 63-й хвилині, після розіграшу стандарту Воловик вколотив м’яч у сітку. Без шансів для Старцева. Господарі після цього продовжували тиснути на ворота гостей. Тож донеччани мали більше можливостей потроїти рахунок, ніж волиняни відіграти бодай м’яч.

Наприкінці матчу «хрестоносці» мали можливість забити суперникам, але Паньків врятував свою команду.
Після цієї поразки лучани на півтора кроку наблизилися до Першої ліги, адже «Говерла» свій матч проти «Карпат» виграла і таким чином різниця між ужгородцями і «Волинню» уже становить 4 очки за три турі до закінчення чемпіонату.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
болела Показати IP 3 Травня 2013 20:24
Просто пі*д...
Вовк Показати IP 3 Травня 2013 20:30
Вилетять з "Премьєр ліги", це точно, дивитися на їх гру неможливо....
Пердив! Показати IP 3 Травня 2013 20:52
ПЕРДИВ ! ПЕРДИВ, ПЕРДИВ ! ПЕРДИВ ! ВОЛИНЬ - ЧЕМПІЙОН
впердів давай Показати IP 3 Травня 2013 22:16
ці чудо гравці що купу грошей заробляли пару місяців тому. вже з наступного року нікому потрібні не будуть. така гра не забувається. так що сидіть без грошей і не грайте далі. ви нікому не треба.
ВАЯ Показати IP 4 Травня 2013 15:49
БУДУТЬ ГРАТИ З Ф.К. ПІДДУПЦІ,ТОРЧИН .ЯК ПИТЬ ДАТЬ .СТАВЛЮ ОДНУ ГРИВНЮ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus