USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перші успіхи волинянина на Чемпіонаті Європи в Італії. ФОТО

19 Липня 2013 11:25
На Чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів волинський спортсмен Богдан Максим успішно пройшов кваліфікаційний відбір і в фіналі буде боротися за нагороди у метанні списа.

Власне, змагання розпочалися учора, 18 липня, у Рієті (Італія). Волинь на престижній континентальній першості представляє Максим Богдан. Підготовка та участь спортсмена у Чемпіонаті Європи здійснювалася за сприяння «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Максим Богдан успішно пройшов кваліфікацію і змагатиметься за нагороди у фінальних змаганнях, які відбудуться 20 липня.

Результат українця – 77,27 метра – став найкращим серед 27-ми учасників.

Перед поїздкою журналісту «Волинських новин» вдалося поспілкуватися з молодим спортсменом:

- Дуже подобалося метання, ще зі школи. Спочатку метав м’яч. А з п’ятнадцяти років – списа. На Чемпіонаті України 2013 року в метанні списа серед юніорів зайняв перше місце з результатом 76,24 метра.

Це рекордний для Волині результат. Для того, аби поїхати на Чемпіонат Європи, необхідні були кошти. Я вдячний «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за підтримку. Адже без неї підготовка та поїздка на чемпіонат була б неможливою. Моя мрія – взяти участь в Олімпійських іграх і побити світовий рекорд. Я вірю, що ми разом з тренером, Володимиром Сахаруком (на фото справа), цього досягнемо.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Том Показати IP 19 Липня 2013 17:25
Молодець Максим. Успіху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus