USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Презентували нову форму для гравців Євро-2012. ФОТО

8 Листопада 2011 09:59
Презентація нової форми національної збірної України з футболу, в якій команда виступить на Євро-2012, відбулася в Києві. Дизайн увібрав у себе чоловічі символи-обереги нашого народу.

Про це інформує УНН.

Презентація екіпіровки пройшла під гаслом "Ми віримо!" від імені усіх вболівальників збірної України, кожен з яких хоче, щоб наші гравці досягли успіху на Чемпіонаті Європи.
Нове екіпірування збірної України з футболу розроблене із застосуванням передових технологій та оригінального дизайну.
Зокрема, на грудях гравців окремо виділена широка смуга, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивання "хрестиком". Всередині смуги розміщено малий герб України, а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя - цей символ традиційно наносився на вишиванки чоловіків, які відправлялися захищати рідну землю.
Кольори національного прапора також присутні на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України.

Ззаду, на зоні комірця, зображений герб України та заклик-гасло "Україно, вперед!".
Вперше гравці збірної вийдуть на поле у новій формі 11 листопада у товариському матчі проти збірної Німеччини.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
adams Показати IP 8 Листопада 2011 15:13
Якась вона кончена....
спільник Показати IP 8 Листопада 2011 15:36
та да... тре було у вигляді вишиванки, а то ця вишиванкова полосочка, геть якось тупо, як на мене.. ну або її по діагоналі б запустити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus