USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Протистояння «Волині» та «Олександрії» у фактах і фото

29 Квітня 2016 23:05
«Сухою» нічиєю закінчилась зустріч «Волині» та «Олександрії», яка відбулась сьогодні, 29 квітня, на стадіоні «Авангард».

Зважаючи на непрості обставини червоно-білих, «Олександрії», здавалось би, нічого не вартувало б здобути важливих очок, які дозволили б претендувати на участь у Лізі Європи. Проте, гості явно недооцінили сили волинян: як зізнався на післяматчевій прес-конференції тренер «Олександрії» Володимир Шаран, в Луцьк вони їхали з настроєм на перемогу. Проте за результатами зустрічі залишились задоволені нічиєю. Також зауважив, що гра його підопічних була дещо млявою.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ОЛЕКСАНДРІЯ»: 0 – 0

Натомість, старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий зізнався, що залишився частково незадоволеним швидкістю гри його підопічних та результатом гри загалом. Адже голових моментів у «Волині» було, на його думку більше, ніж у команди-супротивника. Останні, зі слів Дикого, «нічим не здивували» у плані гри.

Насамкінець Дикий подякував своїм підопічним, які бились та віддавали всю майстерність та сили для того, аби «Волинь» перемогла: «Можна сказати, що нам не повезло. Були моменти, але ми не забили. По великому рахунку, немає до них претензій (гравців, ВН). У них ще все попереду».

Відповідно до даних клубу, на цей матч зібралась тисяча глядачів. Арбітром зустрічі був суддя Козик з Мукачевого.

ФК «Волинь»: Шуст – Герасимюк, Жуніч, Шабанов, Польовий – Богданов, Кравченко (к) – Мемешев, Хомченко (Шаповал, 46), Романюк (Козьбан, 34) – Діденко (Петров, 73).

ФК «Олександрія»: Леванідов, Микицей, Леонов (Куліш, 79), Пономар, Полярус (Грицук, 46), Запорожан (к), Чеботаєв, Шендрік, Старенький (Козак, 41), Імереков, Банада.

Попереджені: Хомченко (14), Діденко (64), Польовий (72), Жуніч (78) – Старенький (17), Грицук (49).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus