USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сестри з Волині поділили борцівський п’єдестал

6 Травня 2015 18:02
У місті Івано-Франківськ відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок. У змаганнях взяли участь 285 спортсменів і спортсменок зі всіх областей України.

Волинська жіноча збірна зайняла п’яте загальнокомандне місце. Ірина Остапук зайняла перше місце у ваговій категорії 55 кг. У цій же вазі її молодша сестра Анастасія Остапук стала третьою. «Срібло» у категорії 59 кг виборола Вікторія Лукінська. Зазначимо, усі троє дівчат є вихованками іваничівської школи та заслуженого тренера України Івана Палія.

Друге місце у ваговій категорії 44 кг зайняла ковельчанка Любов Волошина. А Катерина Захарова у вазі 72 кг стала восьмою.

«Маємо чудову п’ятірку учасниць: четверо – з медалями, і всі п’ятеро здобули залікові очки. Я вважаю, це непоганим результатом. Тим більше, що в Івано-Франківську був відбір на європейську і світові першості», - розповідає заслужений тренер України Анатолій Мілєхін.

На жаль, юнаки не завоювали жодної нагороди. Найближчим до п’єдесталу був Олег Стуков, який став п’ятим у вазі 57 кг. На турнірному шляху він здобув три перемоги і поступився у сутичці за «бронзу». Зазначимо, у його категорії виступало чотири десятки спортсменів. Тимур Романюк став дев’ятим в групі 74 кг, а Дмитро Крисюк у в/к 60 кг зайняв одинадцяте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus