USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні «Волинь» відкриває для себе Nagjee Cup

7 Лютого 2016 10:07
У луцької “Волині”сьогодні, 7 лютого, дебют на міжнародному турнірі Nagjee Cup в індійському місті Кожикоде. О 15.30 за київським часом лучани зустрінуться із бухарестським “Рапідом”. Це буде другий поєдинок в групі, у п’ятницю в матчі-відкритті змагань бразильський Атлетико Паранаенсе переміг англійський Вотфорд 2:0. А в суботу в першому матчі групи В Мюнхен 1860 розібрався із олімпійською збірною Аргентини 3:0. Про це йдеться на офіційному сайті клубу.

Волинь планомірно готувалася до сьогоднішнього матчу, скоригувавши за декілька днів графік тренувань. Вони стали помірнішими. Воротар лучан Богдан Шуст в коментарі клубній прес-службі сказав, що особливого нервування завтрашній матч в команди не викликає. “Це тренувальний турнір і наш перший матч в цьому році. Те, що можливо прийде багато публіки, звісно, цікаво. Але не більше цього. Наша головна мета — відновити кондиції, відчути знову дух гри”, - сказав Богдан.

Сьогодні відбулася передматчева прес-конфренція. Віталій Кварцяний делегував на неї свого помічника Ярослава Комзюка, а також Сергія Кравченка (він, ймовірно, буде завтра капітаном хрестоносців). Індійських журналістів цікавили переважно питання стосовно адаптації команди в Індії, з історії клубу, етапу підготовки команди, наявності молодих гравців в складі, яким можливо буде довірено місце в складі. Сергій Кравченко пригадав, що вже грав проти Рапіда (24 січня 2013 року його Дніпро впевнено переміг румун під час тренувального збору 3:1, притому Крава віддав два гольових паси — спочатку подав результативний кутовий, а потім розпочав атаку, після якої Коноплянка прострелив на Зозулю).

У місцевому інтернеті перед завтрашнім матчем з’явилися статті про “Волинь”. Одне з видань в матеріалі “10 речей, які ви не знаєте про ФК “Волинь” описало такі “фішки” хрестоносців, користуючи вочевидь тільки Вікіпедією та перекладачем Google: “Пищур, Шарпар, Сімінін, виграші першої ліги, дербі з Карпатами, новий стадіон, часті перейменування команди, 50 років історії, три потрапляння в півфінал національного кубку”.

Стосовно завтрашнього суперника, то “Рапід” нині йде другим у другому за силою дивізіоні румунського футболу. Команда торік вилетіла з еліти і найкращі часи третьої за силою бухарестської команди залишилися в 1990-х - на початку 2000-х. Чвертьфіналіста Кубку УЕФА 2005-2006 рр. Нині тренує Йонел Ганя — колишній нападник збірної Румунії. Саме його гол з пенальті на 89 хвилині у ворота англійців на ЄВРО-2000 вивів румун у чвертьфінал. Ганя забивав й українцям — у товариській грі 2002 року. Тож завтра у Волині є нагода віддати боржок))

Інші два відомі в Україні гравці, які колись виступали за “Рапід” - Бурдужан і Гіоане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
полішук Показати IP 7 Лютого 2016 10:16
як би було чудово щоб не було інших не "боржків" а БОРГІВ-тоді команда залишалась командою!!! чудес не бувае....
полішук Показати IP 7 Лютого 2016 10:56
найкращою нагодою для "Волині" було б не мати ні "боржків" ні боргів!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus