USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковельській колонії провели Спартакіаду. ФОТО

24 Серпня 2013 16:05
Фінальні змагання в залік ХХІV заочної Спартакіади засуджених в Ковельській виховній колонії пройшли коректно та чесно, зі справжнім кубком, медалями та подарунками.

Напередодні Дня Незалежності традиційно в Ковельській виховній колонії проводяться підсумкові змагання заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених. Цьогорічна спартакіада є двадцять четвертою.

Привітати засуджених та нагородити переможців завітали радник голови облдержадміністрації Артур Даниленко, начальник служби у справах дітей Ковельського міськвиконкому Жанна Вельма, заступник начальника управління ДПтСУ в області Юрій Безушкевич.

Приємно зазначити, що спортивні досягнення вихованців з року в рік не перестають дивувати.

Так, за результатами проведення змагань нормативи І –го юнацького розряду у бігу на 60 метрів виконали: Кушнір Максим, Заруцький Василь, Шевченко Віктор, ІІ-го юнацького розряду виконали Дяченко Ігор, Козак Андрій, Вишневецький Володимир, ІІІ-го юнацького розряду - Вінце Владислав.

У бігу на 400 метрів нормативи І-го дорослого розряду виконав Кравченко Ростислав, ІІ-го дорослого розряду - Сірак Максим, Боднар Василь, Довгополюк Андрій, Онищук Павло, Шахрай Роман, Понцир Єгор, ІІІ-го дорослого розряду - Бевз Вадим, Левицький Ігор, Шинкарьов Сергій.

У бігу на 1500 метрів ІІІ-й юнацький розряд виконали Ніколюк Дмитро, Кравченко Ростислав.

У гирьовому спорті вимоги І-го юнацького розряду виконали Лучко Руслан, Заливський Іван, Понцир Єгор, Боднар Василь, Бондаренко Олексій, Щинкарьов Сергій, Онуфрійчук Василь, Патюк Олександр, Шанко Олександр, Кравченко Ростислав, Лакатош Едуард, Лісіченко Дмитро;
ІІ-й юнацький – Сарапін Валерій, ІІІ-й юнацький - Кушнір Максим, Бевз Вадим, Ніколюк Дмитро, Шахрай Роман, Рибальченко Ярослав.


Цікаво та напружено пройшов матч з футболу, перемогу в якому із рахунком 6:2 виборола команда відділення СПС №1.

Артур Даниленко передав вітання від голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності, а від благодійного фонду «Рідна Волинь» спортивний інвентар на суму 3 тисячі гривень (футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, набори для настільного тенісу, волейбольну сітку,) для загальноосвітньої школи – сучасну аудиторну дошку, а найкращі спортсмени Дмитро Лісіченко, Ростислав Кравченко, Максим Сірак отримали від керівника фонду сучасні електронні книжки.

Від начальника відділу фізичної культури і спорту Ковельського міськвиконкому Ігоря Семенюка засуджені, які зайняли перші місця були нагороджені медалями, а призери – грамотами.

Від служби у справах дітей Ковельського міськвиконкому Жанна Вельма передала для переможців, учасників та вболівальників солодощі та спортивний інвентар, від начальника відділу сім’ї і молоді Ніни Шум - футбольні м’ячі.

Справжнім подарунком від ФСТ Динамо в області став кубок, який отримала команда відділення СПС №1 за зайняте 1 загальнокомандне місце, а також грамоти переможцям у командних видах спорту: волейболу, баскетболу та футболу.

В жодному з видів змагань не було зафіксовано травм, а боротьба проходила коректно та чесно.
Приємно зазначити, що з року в рік увага представників органів влади та місцевого самоврядування, благодійних фондів фізичному вихованню молоді зростає, а долі дітей, які опинились за гратами, не залишають їх байдужими.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus