USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Спорт для всіх» здаватиме в оренду частину приміщення

24 Жовтня 2016 11:45
Комунальний заклад «Спорт для всіх» здаватиме приміщення в оренду тренерам, які хочуть організувати заняття у секціях. Обов’язковою умовою співпраці тренерів з комунальними закладами є те, що раз в тиждень тренери повинні надавати безкоштовні послуги для мешканців мікрорайону.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Директор Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Наталія Назарук зазначила, що з тренерів, які на базі приміщень комунального закладу хочуть вести власні секції, братимуть окрему плату. Для цього слід спершу затвердити спеціальне положення.

Розмір плати за послуги визначатимуть на підставі економічно обґрунтованих витрат. Згідно з попередніми розрахунками, запланували надання спортивних споруд для проведення спортивно-масових занять фізичною культурою. Відповідно до розробленої формули, господарські витрати додадуть до матеріальних та поділять на кількість годин. Таким чином отримають суму за одну годину роботи, після чого укладатимуть договори з тренерами.

На балансі комунального закладу - 8 приміщень. За годину занять з тренера будуть брати від 30 до 40 гривень. Таким чином, від одного тренера планують отримувати в місяць від 400 до 450 гривень.

З отриманих коштів хочуть частково компенсувати витрати на приміщення, покривати господарські витрати, ремонтувати приміщення та організувати прибирання. Адже нині в цих закладах немає прибиральниць, приміщення підтримують в чистоті власними силами.

Тренерам надаватимуть зал та спортивний інвентар і обладнання в користування. Також планують відкрити спецрахунок, куди будуть надходити кошти, виручені з оренди.

Зі слів Наталії Назарук, обов’язковою умовою співпраці тренерів з комунальними закладами є те, що раз в тиждень тренери повинні надавати безкоштовні послуги для мешканців мікрорайону.

Депутати рекомендували сесії Луцької міської ради підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus