USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Спортивні журналісти – про очікування від нового футбольного сезону

24 Липня 2016 17:49
Журналісти та редактори спортивних видань поділилися очікуваннями щодо нового футбольного сезону.

Про це йдеться на сторінках щотижневої газети Волинські Новини (№ 25).

ОЛЕКСАНДР ГАПОНЕНКО, ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР САЙТА FOOTBALL24.UA:

«На жаль, нам доведеться більше говорити не про футбол, а про різні навколофутбольні теми. Не про гучні трансфери, не про тактичні битви тренерів, не про розквіт футбольної молоді. Будемо говорити про виживання футбольних клубів, про непорядність їх власників та вищого менеджменту в питанні сплати боргів із зарплати, про договірні матчі, про катастрофічне падіння інтересу вболівальників до чемпіонату України. На жаль. А чи річ тільки у війні? Звісно, ні. Як і в політиці, у футболі є свої розчарування від відсутності кардинальних дій керівництва українського футболу в питанні очищення гри №1 від тотальної корупції, від «договорняків» футбольних чиновників. І доки не буде кардинальних дій із очищення нашого футболу та створення сучасної і прозорої системи ухвалення рішень та їх виконання відповідно до букви закону, доти й будемо говорити про все, що завгодно, але не про футбол.

КОСТЯНТИН АНДРІЮК, ЖУРНАЛІСТ ПРОГРАМИ «ПРОФУТБОЛ», КАНАЛ «1+1»:
«Нарешті! Нарешті наш чемпіонат стане схожим на один із цивілізованих європейських чемпіонатів – шотландський. Усе, як і в них, де за чемпіонство з року в рік борються «Селтік» з «Рейнджерсом». Нарешті ми не будемо шукати й вигадувати міфічну третю силу українського футболу, а просто гадатимемо, де «Динамо» і «Шахтар» можуть випадково втратити очки. Від нового сезону я чекаю нової правди, нових викривальних скандалів і подальшого очищення українського футболу. Зникнуть і знімуться зі змагань клуби посередині сезону? Така їхня доля! Вдасться мені вивести на чисту воду нових хабарників-арбітрів – значить, не марно жую свій журналістський хліб. Клуби з їхніми ненормальними бюджетами, дурнуватими зарплатами для гравців мають врешті втямити, що клубний футбол – це не понти, забавка, а бізнес, робота з уболівальниками, відкритість гравців і прозорі статки!

Чекаю нового чемпіонату з вірою в очищення і з новими кроками до цивілізованого. Чекатиму його з підозрою, що поза межами поля буде набагато цікавіше, аніж в ігрові 90 хвилин кожного матчу».

ВОЛОДИМИР ЗВЄРОВ, ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР ПРОГРАМИ «ПРОФУТБОЛ», КАНАЛ «1+1»:
«Чекаю, що наш футбол не помре. Чекаю, що клуби почнуть вчитися заробляти. Чекаю, що наші зірки зрозуміють, що треба тягнутися до Європи. Чекаю, що знайдуться тренери і керівники футбольних клубів, які повідривають руки «юним талантам» за гру на контору. Не чекаю нічого від чиновників із ФФУ, оскільки більшості з них наплювати на футбол».

Збирав думки відомих українців Юрій КОНКЕВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юр Показати IP 25 Липня 2016 07:43
Та все чудово,але невже наших опитати не можна було? Он думка одного тільки Юрія Яцюка якою цікавою буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus