USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сумчани перемогли волинських легкоатлетів з мінімальним відривом. ВІДЕО

4 Травня 2016 19:35
Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч «Тільки разом» завершилась тріумфом збірної Сумської області. Саме вона стала переможцем змагань, виборовши на 1 очко більше за господарів спортивного дійства.

Змагання відбуваються під патронатом Фонду Ігоря Палиці«Тільки разом», за сприяння якого у Луцьку нещодавно відбулася міжнародна матчева зустріч.

Делегації Замостя, Любліна, Бресту, Сум і Донеччини, до яких увійшли юнаки і дівчата 1999 року народження і молодші, розпочали перші старти ще в пообідню пору.

Програма зустрічі була доволі насиченою. Регламент легкоатлетичної зустрічі передбачає проведення тільки фінальних забігів, на кожній доріжці Авангарду виступатиме спортсмен. У програмі змагань було 18 найвидовищніших видів легкої атлетики: біг на короткі дистанції, стипльчез, стрибки і метання списа. Закінчили матчеву зустріч естафетами.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДО ЛУЦЬКА З’ЇХАЛИСЯ СПОРТСМЕНИ З ПОЛЬЩІ, БІЛОРУСІ ТА УКРАЇНИ

За результатами дня змагань, сумчани здобули 118 очок. Другими були господарі - збірна Волині – з результатом в 117 очок. Трійку лідерів замкнула збірна Рівненщини з 91 очком.

Ще за два види до закінчення змагань волинські легкоатлети лідирували у змаганнях, але результат змінили дівчача та юнацька естафети. У них кращими були сумчани, що й дозволило надолужити втрачену кількість балів, а у абсолютному заліку набрати на 1 залікове очко більше, ніж волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Степан Бандера Показати IP 4 Травня 2016 22:38
Якщо списи на поле метали, то хана нашому підігріву футбольного поля. Наступну весну там можна буде коров і кіз пасти
гуцул до Степан Бандера Показати IP 5 Травня 2016 08:17
Як завжди "по бандерівські" - не в тему! :)))
Роман Шухевич Показати IP 4 Травня 2016 23:39
Списи метали і в вересні 2015 року і 24 квітня 2016 року. Ще метали молот і диск. Після цього пройшло більше 10 матчів на стадіоні, причому декілька у холодний період - в грудні і в першиі дні березня. Де хана підігріву, де всьопропало, і де корови? Стьопа, не провокуй на атентан.
участники до Роман Шухевич Показати IP 5 Травня 2016 03:23
очень понравилось!спасибо за такие соревнования!Луцк-это круто!побольше таких стартов!
Хм Показати IP 5 Травня 2016 00:07
Трибуни ломляться від вболівальників, проблема лишньоого квитка була
Роман Шухевич до Хм Показати IP 5 Травня 2016 10:21
Така ж, як на останні матчі Волині. Не встигали друкувати запрошення
Мх до Хм Показати IP 5 Травня 2016 14:36
Відносно невелика кількість вболівальників на легкій атлетиці пояснюється тим,що за останні 30 років в Луцьку втрачена та по-новому ПОКИ ЩО не відроджена культура відвідування таких заходів в зв"язку з тим ,що не було належної бази (стадіону).Мала кількість вболівальників на футболі пов"язана не тільки з недолугим маркетингом т.зв. керівництва клубу "Волинь" ,а і з низькою РЕПУТАЦІЄЮ цього клубу в очах волинян (продажні матчі,немісцеві футболісти,тощо).В випадку з легкою атлетикою-все попереду,а в футболі без хірургії не обійдешся.
Mira Показати IP 5 Травня 2016 15:33
як можна зберегти фото?? дуже треба
Олд до Mira Показати IP 5 Травня 2016 16:25
Мишкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus