USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Такого уроку фізкультури Луцькі школярі ще не бачили

4 Грудня 2014 18:15
Шкільний урок фізкультури відбувся під музику і танці. Так, волинські педагоги освоюють новітні методики.

Тренінг для вчителів за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF» відбувся сьогодні, 4-го грудня у Луцькій гімназії № 18 Луцької міської ради Волинської області.

Такої розминки перед спортивними зайняттями луцькі школярі ще не бачили.
«Це друга хвиля проекту «Дитяча легка атлетика», перша була у Львові. Впродовж шести днів ми навчаємо вчителів шкіл та тренерів спортивних гуртків новим методикам. Усього плануємо залучити до навчання 90 вчителів», - розповідає спеціаліст із зв'язків з громадськістю Нестле в Україні Євгенія Корольова.
Зауважимо, що проект «Дитяча легка атлетика IAAF» започаткували ще у 2005 році. За цей час він охопив півтора мільйони дітей майже зі ста країн світу. У 2012 році у рамках ініціативи створення спільних цінностей Nestlé уклала партнерство з розвитку проекту «Дитяча легка атлетика ІAAF» Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій, в рамках якої й тривають навчання у Луцьку.

«Ця програма дозволяє навчити педагогів проводити цікаві уроки, робити їх різноманітними, а це мотивує і дітей, і вчителів. Специфіка у тому, що все зайняття триває у ігровій формі. Окрім того, наші зайняття формують командний дух. Завдяки цьому, наша легка атлетика «оживає», бо збільшується у дітей інтерес до спорту», - пояснює інструктор, вчитель фізкультури з Києва Ліана Копелова.
Семінари розділені на теоретичну та практичну частини. В межах теоретичної частини сертифікований тренер Міжнародної федерації Ліана Копилова навчає вчителів сучасній вдосконаленій системі фізичного виховання дітей, новим варіаціям рухових завдань, а також надає методичні поради щодо побудови та наповнення занять фізичної культури. На завершення курсу вчителі складають екзамени з викладання дитячої легкої атлетики за участі школярів Луцької гімназії № 18. Педагоги отримають сертифікати, а діти - медалі.

Найкращою експертною оцінкою нових методик є посмішки і радість на обличчях школярів, які з великим захопленням долучаються до занять.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 5 Грудня 2014 08:32
впізнаю свою вчительку з 18 гімназії! вона найкраща!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus