USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ця гра не склалася, але ми боротимось до кінця», - тренер «Волині»

28 Серпня 2016 09:31
Матч шостого туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та одеським «Чорноморцем» закінчився перемогою останнього. Фоторепортаж з гри можна переглянути ТУТ.

Як розповів на післяматчевій конференції тренер одеситів Олександр Бабич, пишуть на сайті ФК "Волинь", його команда налаштувалася, передусім, на чоловічу «злу» гру.

"Знали, що в суперника команда хоч і молода, але грає в жорсткий, агресивний, силовий футбол. Тому налаштовували гравців, аби вони не поступилися в такій боротьбі. Я вважаю, що наша команда з цим впоралася. Вилучення нас трохи застало зненацька, почали поспішати. Але радує те, що дотисли суперника. Було ще кілька гольових нагод, коли варто було розпорядитися м’ячем по-іншому, спокійніше", - задоволений командою тренер "Чорноморця".
Своєю чергою, тренер Володимир Дикий сказав, що "гра не склалася, нічого не виходило, і все вирішувало, хто першим заб`є гол". Також тренер пояснив, що у "волинян" сьогодні нічого не вдалося, оскільки на лавах запасних немає досвідчених гравців. В цілому ж він пообіцяв, що "Волинь" боротиметься до кінця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Футбальор Показати IP 28 Серпня 2016 10:31
Постійно одні й ті самі "коні" при поразці, всі винні, але не тренер. Хм, немаэ досвідчених гравців, а де ж вони візьмуться, коли їх на Волині ніхто не виховуэ, закінчуэ дитина ДЮФШ і іди собі в світ, хочеш грати в основі давай бабло, хочеш в хороший клуб - давай бабло. Це бізнес і нічого іншого, немаэ клуб бабла не грають, а якщо э, то і всі гранди під силу. Потрібно міняти підхід до цього всього, потрібно прагнути до більшого кожному і тоді буде результат.
фанАТ Показати IP 28 Серпня 2016 11:12
А чому Кварцяний на пресухи не ходить, знову "важлива" зустріч була? :)
фан до фанАТ Показати IP 28 Серпня 2016 11:49
ну так а шо цей старий психований скаже ? він що психологічно вміє працювати з командою ? матюкатись і виганяти то його коньок)
ЗМІ Показати IP 28 Серпня 2016 14:25
Порожній мішок стояти не буде ! Президент клубу, голова федерації, головний тренер, депутат - укропник, сімейний підряд в команді - на всі руки майстер - багатостаночник захотів однією с*акою сидіти на всіх стільцях. Але матом перемог не здобути ! Не хочеш c*ати не муч *упу ! Вийшов би до уболівальників, попросив вибачення і пішов у відставку - ото був би мужній крок справжнього мужика. Але ним спочатку треба бути. Іди, діду, ти з минулого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus