USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Авангард» готується до останнього матчу сезону

8 Грудня 2016 08:29
У суботу 10 грудня у Луцьку відбудеться матч 18 туру Ліги Парі-Матч. Луцька «Волинь» приймає вдома полтавську «Ворсклу». Гра на «Авангарді» розпочнеться о 14.00. Це буде заключний матч цього сезону, - інформують у прес-службі ФК.

Як інформують у прес-службі клубу, газон головної спортивної арени Волині вже готують до матчу 18 туру Волинь – Ворскла. Це буде заключний поєдинок на стадіоні Авангард у 2016 році.


Попри справжню зиму, яка прийшла до Луцька ще в середині листопаду, газон не додасть зайвих клопотів футболістам. Відразу після матчу із київським «Динамо»26 листопада поле затягли спеціальною плівкою.

У середу 7 грудня працівники клубу і тренери з плівки прибрали сніг, саме ж захисне покриття відкриють перед матчем і відповідно до метеоумов. Під плівкою наразі – зелена трава.

Відео прибирання снігу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мяч Показати IP 8 Грудня 2016 12:29
А в нас що сезон взимку закінчується? Писаки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus