USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тимощук перейде в італійський клуб, - ЗМІ

7 Травня 2013 13:29
Український півзахисник Анатолій Тимощук цього літа може перейти в італійський «Мілан», так вважають німецькі засоби масової інформації,- пише «Спорт-Експрес».

Гравець «Баварії» Анатолій Тимощук зазначив, що вже визначився щодо свого майбутнього. З його слів, він розповість про своє рішення після закінчення сезону. Утім німецькі журналісти переконані, що наступним клубом українця стане «Мілан».

«Я вже визначився зі своїм майбутнім. Можу лише сказати, що продовжу кар’єру в одному з європейських клубів. Утім розповім усе після закінчення сезону, щоб не накаляти ситуацію в команді», - цитує Тимощука видання Bild.

Раніше ЗМІ уже повідомляли, що контракт півзахисника «Баварії» і збірної України Анатолія Тимощука з новим поки невідомим клубом розрахований на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
apis Показати IP 7 Травня 2013 13:44
Ещё в Италии лавку не тёр...
СВС Показати IP 7 Травня 2013 13:47
Для "Волыни" это както по барабану.Футбольную славу нужно приносить родному городу,а не......Не вижу я в нем почетного гражданина ЛУЦКА.
pozorr Показати IP 7 Травня 2013 16:32
Шевченко вернулся и отыграл последние игры за родное Динамо, а Тимощук? Да какой он "гражданин" Луцка - он крот!!!
666 Показати IP 7 Травня 2013 19:50
В Луцке его бы фаны на руках носили,а там его будут нах........... вертеть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus