USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимощук завершує кар’єру

30 Червня 2013 08:00
Півзахисник «Зеніту» Анатолій Тимощук заявив, що планує завершити кар'єру у футбольному клубі з Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що виступав за німецьку «Баварію» Тимощук з 1 липня повертається у «Зеніт», кольори якого він захищав з 2007 по 2009 рік і переміг з командою в чемпіонаті Росії, Суперкубку країни, Кубку і Суперкубку УЄФА, - інформує Gazeta.ua.

З мюнхенцями Тимощук за чотири роки (132 матчі, 6 голів) став дворазовим чемпіоном Німеччини, дворазовим володарем Кубка Німеччини, двічі виграв Суперкубок країни і один раз Лігу чемпіонів.

«Я думаю, що це - останній мій трансфер. Ця команда («Зеніт») завжди була в моєму серці. Адже з нею я виграв свій перший єврокубковий турнір. Коли я йшов із «Зеніту» в 2009 році, вболівальники проводжали мене в аеропорту, і я заявив, що повернуся до Росії лише у «Зеніт», - сказав Тимощук, чиї слова наводяться на офіційному сайті «Баварії».

Український футболіст також зазначив, що рівень нинішнього «Зеніту» має дозволити петербурзькій команді повернути титул чемпіона Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СВС Показати IP 30 Червня 2013 11:42
Почему не в Луцке???? Ведь Тимощук является почетный гражданином города Луцка.Вот и проявил бы потриотические чувство к родному городу.Конечно "бобло" сыгают свою роль.Вот и думайте руководители и депутаты города ,кто достоен носить почетное звание.
Лучанин Показати IP 30 Червня 2013 12:50
Тимощук достойний цього звання! Він патріот України і малої батьківщини - Луцька!
FanatIK Показати IP 30 Червня 2013 13:00
Назву правильно напишіть! Він сказав що хоче завершити у Пітері, але через 2-3 роки а не зараз, що можна зрозуміти з вашого заголовку!
1 Показати IP 30 Червня 2013 21:00
От цікво, де Тимощук оселиться після Зеніта.Навряд чи в Луцьку.
Старий Показати IP 1 Липня 2013 08:34
У "Баварії" від в основному подавав м'ячі, як ті хлопчики, що бігають довкола поля. Думаю, в "Зеніті" робитиме те саме. Це класна команда і нашому ТОліку, який подає паси лише назад або поперек поля там робити буде нічого. Час вже йти люлю люлю. Тобто відпочивати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus