USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку футболісти змагалися за кубок «Волинської газети»

26 Вересня 2016 14:36
VIII обласний фестиваль з міні-футболу серед аматорських чоловічих команд на кубок «Волинської газети» відбувся 24-25 вересня 2016 року в Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті».

Дійство організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині та обласна громадсько-політична газета «Волинська газета», повідомили у «Спорті для всіх».

Фестиваль проводився з метою залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві, розвитку аматорського міні-футболу в області та зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

Щороку рівень фестивалю зростає і перемога в дводенних перегонах стає доволі престижною. Цього року позмагатись за кубок «Волинської газети» зібралось близько 240 учасників з 20 колективів

Волині, Києва та Житомира.

У результаті напружених ігор, де кожна команда не поступалась жодним сантиметром футбольного поля переможцем стала команда «ІнБев» з міста Житомира, срібні нагороди виборола команда «Лучеськ» з Луцька, замкнула трійку призерів команда «Юрінновація» з Києва.

В особистих номінаціях переможцями стали: «Кращий бомбардир» - Іван Богута (команда «Лучеськ»), «Кращий гравець» - Олександр Бутко (команда «ІнБев») та «Кращий голкіпер» - Віталій Мамчур (команда «Юрінновація»).

Переможців та призерів фестивалю нагородили кубками, грамотами, дипломами, медалями та цінними призами від організаторів та спонсорів заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 26 Вересня 2016 16:07
Так "Волинська газета" скиглить, що грошей немає, а тут турніри организовує, спонсорує?! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus