USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вперше змагались акробатки

29 Березня 2015 08:00
Луцьк уперше приймав змагання зі спортивної акробатики. У дебютному відкритому Чемпіонаті Луцька взяли участь сто юних спортсменів. Організатори розповідають, що запросили б і більше, однак місця не вистачає.

«Ми довго не наважувалися провести змагання в Луцьку. У нас нестандартна зала, трішки менша. Зі спортивної акробатики всі змагання проводять у Вінниці, там є два килими, ще організовують у Миколаєві та Львові. Тепер і Луцьк має свій невеличкий турнір», – розповідає головний суддя змагань, суддя національної категорії Олена Крішпінович.

Змагання організували у п’яти вікових групах. Крім місцевих спортсменів за медалі боролися гості з Одеси та Білгорода-Дністровського.

«Мої вихованці виступили недостатньо добре. Хотіли, щоб було краще. Багато хто змагався перший раз, можливо, через хвилювання не все у дітей виходило. Будемо виправляти всі помилки. Діти хочуть займатись спортом, хочуть вдосконалюватися. А це найголовніше», – пояснює тренер з Білгорода-Дністровського Світлана Бєлєндяєва.

Нагороди турніру порівну розділили між собою міста-учасники.

Не залишись без медалей і спортсмени ОДЮСШ з обласного центру Волині. Серед жіночих груп у віковій категорії 11-16 років перемогу здобули лучанки Дарина Помяновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка. «Золото» у цьому ж віці виборола жіноча пара з Луцька (Ірина Юхимюк та Єва Мальчук).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 29 Березня 2015 08:59
Красиво. Особливо парочка . Займайтеся спортом це здорово

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus