USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили найкращих каратистів Волині

28 Жовтня 2016 21:00
Найкращих каратистів Волині визначили на Чемпіонат Волинської області з Кіокушинкайкан Карате.

Про це повідомляють на сайті Української Федерайції Кіокушинкайкан Карате.

У Луцьку відбувся традиційний Чемпіонат Волинської області з Кіокушинкайкан Карате, який цьогоріч зібрав більше 150 спортсменів з Луцька і Ковеля. Спортсмени змагались у 28 вагових та вікових категоріях. Наймолодшому учаснику змагань було лише 4 роки. 5 категорій сформували з вихованців, що займаються в дитячих садочках.

Згідно з результатами цих змагань формують команду з Волині, яка представлятиме область на чемпіонаті України в листопаді в Дніпрі.

Всіх переможців та призерів нагородили кубками, медалями та грамотами. Також відзначили найтехнічніших спортсменів, якими стали Мороз Артем з Луцька та Остапук Діана з Ковеля.

Окрім того, Шихан Дмитро Волинець вручив чорні пояси каратекам, які пройшли атестацію цього літа на червневих зборах. Так, чорний пояс 1 дану і сертифікат отримала Бідзюра Ольга, а 3 дану – Шумик Вадим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus