USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Зважені та щасливі» по-луцьки: новий проект у місті

28 Липня 2015 11:45
Соціальний проект «Здорове схуднення за 8 тижнів», куратором якого є луцька фітнес-тренер Олена Чирук, вже 4-ий тиждень триває у місті.

Розпочалося все з того, що організатор анонсувала старт програми на своїй сторінці у соціальній мережі і влаштувала зустріч, на яку прийшло 25 охочих відкоригувати свою вагу. Після анкетування Олена вибрала з них чотирьох, з якими й почала працювати.

Тренер розписала їм режим харчування та тренувань, відтак, спортом дівчата займаються 6 разів на тиждень – 3 рази під керівництвом Олени, ще 3 – самостійно вдома.

Деякі з тренувань відбуваються в залі, деякі – просто неба.

Щотижня учасниці роблять заміри проблемних ділянок свого тіла, а також зважуються. Додатково вони фотографуються в купальниках.

Олена Чирук запевняє, що вже після місяця тренувань є видимі результати.



«Кожне тренування – це незабутні враження і відчуття, це драйв, який заряджає учасниць і спонукає зробити черговий крок до кращого тіла, – переконує інструктор. – І я впевнена на всі 100%, що знання, які дівчата отримають під час проекту, стануть для них безцінними».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Юля Показати IP 28 Липня 2015 14:18
Скажіть, це у мене щось зі сприйняттям жіночого тіла, чи дівчині з першого фото ніякого схуднення не треба? А потім дивуються, чому підлітки хворіють на анорексію, булімію і навіть помирають. Хіба не через те, що дівчині з першої фотки "треба" худнути, бо в стандарти і норми вона, бачте-но, не вписується. Пані тренер мало того що цьому нав"язуванню комплексіів сприяє, то ще й як фахівець, не дуже, як на мене, бо шукає легких шляхів. Ти вибери дівчину чи жінку, в якої реально з вагою проблеми. Оце буде СОЦІАЛЬНИЙ проект і хоч трошки заслужений пі-ар! А п...пу дівчина з першого фото нехай походить і в тебе на платних заняттях підкачає, раз вона вже жертва цих де...льних стандартів краси. Якщо адміни не забанять, скидаю кілька перших ссилок про цю проблему. Це реальність і такими фотками дівчат, яким чомусь треба брати участь в проектах по схудненню, ви лише збільшуєте кількість жертв. http://fakty.ua/195044-anoreksiya http://fashiony.ru/page.php?id_n=98216
Олена до Юля Показати IP 28 Липня 2015 14:27
Так,в неї відносно невелика жирова масса,але я хочу продемонструвати всім,у кого нестандартний тип фігури так звана "груша",що нижня частина тіла потребує більшої уваги ніж верхня,що можна удосконалити нижній прес,стегна та ноги за нестандартною програмою.
скільки ж можна до Олена Показати IP 28 Липня 2015 20:06
"нижній прес". Серйозно? То в нас такий новий м*яз з*явився, який можна "прокачати" незалежно від "верхнього пресу? Чи все ж таки, мова йде про прямий м*яз живота, який важко зробити видимим без дуже низького відсотку жиру в організмі (особливості жіночого організму) і робота над яким аж ніяк не "спалює" оцей "спасатєльний круг"? Ото ще скажіть, що дівчата роблять всякі нахили в сторони з гантельками, щоб забрати "бока" і зменшити талію і можна буде запивати це все холодною водою.
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 15:03
А ви, шановна Юля, бачу, надто обмежено мислите. Цікаво вас побачити і почути вашу думку про себе. А коли людина має займатись собою? коли 50 кг сала вісить? і до чого тут якісь стандарти? Уявіть собі, є люди, які керуються не стандартами, нав"язаними суспільством, а власним бажанням виглядати гарно і бути ЗДОРОВИМИ! А цей проект (вам звичайно не знати, ну звідки ж) вчить, в першу чергу, здоровому способу життя. Дівчата молодці і все у них вийде. А ви, Юля, мабуть, з тих людей, які люблять казати: "хорошего человека должно быть много", але ж всім до одного місця, як цьому "хорошему человеку" живеться з зайвою вагою і які хвороби спричиняє зайва вага. Навіть якщо дівчина зі сторони виглядає більш-менш нормальною, це не значить, що в неї немає проблем. І, доречі, будь-який тренер вам скаже, що займатись собою потрібно завжди, а не лише тоді, коли настала критична точка. В дівчини з першого фото видно проблеми з ногами, а на другому фото помітно, що вона змінилась на краще. То що в цьому поганого? Ще раз кажу, мисліть ширше!
Юля до Анонім Показати IP 28 Липня 2015 17:32
А де я писала, що дівчата не молодці чи не схвалювала ЗСЖ, що не треба займатись собою? Якщо немає аргументів, то треба додумати переконання опонента? =) Я всього-навсього засуджувала саме вибір тренера. Адже це СОЦІАЛЬНИЙ проект з назвою "Здорове СХУДНЕННЯ", тому якщо дівчина з першого фото демонструє цю соціальну проблему, то ми з вами в різних системах координат живемо. Уявімо, що людина, в якої й справді 50 лишніх кг "вісить", побачить це фото. Я думала, що для демонстрації ефективності програми беруть випадки запущені, де буде видно реальний ефект, а не косметичну ретуш чи нарощення м"язів, що не є само по собі погано. Щоб люди глянули і повірили, що й зі своїми 50 кг зможуть справитись. А не глянули і подумали: "Ну звісно, 2 кг скинути, то не моїх 30". І якщо Ви так дійсно хочете мене побачити, заходьте. ВК - 11587778. Я Вас навіть у друзі додам, щоб Ви і старі фото побачили, і сьогоднішні - 2 роки після пологів... =) ПС: якщо в дівчини на 1 фото "проблеми з ногами", то мені жаль Вас: уявляю, які ще тисячі "дефектів" Ви знаходите в людях і головне - в собі =( А так да: Здоровий Спосіб Життя - рулить. І головне там слово ЗДОРОВИЙ.
Мужчина Показати IP 28 Липня 2015 15:03
В усіх дівчат дуже апетитні форми. Немає змісту щось міняти в їхніх приладах. Виберіть жінок зі справжніми проблемами (і чоловіків теж), а тоді заявляйте про себе..... Удачі.
Юля Показати IP 28 Липня 2015 15:16
І що: не знайшлося кандидатки з дійсно повними бедрами (а не з діркою між ними, як у дівчини на фото), з обвислим об'ємним нижнім пресом (а не з пласким животом, як у цієї), з жировою масою на п...пі, а не просто з широким тазом, який так і лишиться широким після Вашого курсу. І це привабливо, я вважаю =) Я ж кажу: Ви шукаєте собі легких шляхів. Бо це не груша, а так собі... грушечка. Дуже навіть стандартна, як на мене.
!!! Показати IP 28 Липня 2015 15:20
на фото видно що дівчина дійсно немає проблем з вагою, проте для гарного тіла ій треба попрацювати над тонусом мязів і привезти таким чином тіло в форму. Адже худе тіло не значить гарне.
Юля до !!! Показати IP 28 Липня 2015 17:35
ЛИШЕ попрацювати над тонусом м"язів і брати участь в соціальному проекті "Здорове СХУДНЕННЯ", і бути при цьому одним з облич проекту - якось не склались в мене в голові ці два пазли. Тому й не дуже зрозуміла цей вибір тренера саме на такий проект. Ось і все =)
!!! до Юля Показати IP 28 Липня 2015 21:59
та що ж це таке? Людина старається, це іі перший проект, і вона вправі як тренер вибирати на свій розсуд з ким ій займатися. І тобі точно вона не буде звітувати що і до чого . Ти прям як Д.Кисєльов з Раши все тобі не так і як там він каже : "Совпадение, не думаю", в нього теж ПАЗЛИ НЕ СКЛАДАЮТЬСЯ .
Юля до !!! Показати IP 28 Липня 2015 22:34
Заспокойтесь =) Мені ніхто не має ні в чому звітувати. Але проект тренер сама винесла на публіку. Якщо людина не сприймає критики, то тренує собі тихенько в залі чи на дому. В неї право вибирати, в мене право висловлювати щодо її вибору думку. Але я чомусь думаю, що ця Олена більш адекватна, ніж Ви. Ви усіх, хто Вашу думку не розділяє, а свою відстоює, називаєте кисельовими? =) Я навела свої аргументи, з ними між іншим багато тут людей погодилось. Ваші ж образи і "спригування" на тему "раши" якось геть не переконують. Ні мене, ні читачів по ходу.
!!! до Юля Показати IP 29 Липня 2015 10:59
думка особи яка не зрозуміло, що відстоює. Складається враження просто не задоволеної ні собою ні оточуючими. А порівняння з рашистом, це не образа, а паралель, тотожність ( можлило навіть візуально). КРАПКА.
Юля до !!! Показати IP 29 Липня 2015 13:46
Це якраз про Вас таке враження складається: особи, яка нічим і ніколи не буває задоволена. Починаючи від чужої фігури і закінчуючи думками, які з Вашими не сходяться. Крапку можете для себе таки ставити, бо дискусії вести Ви не вмієте. =) "Паралель" з рашистом... :)))) хоч посмішили.
см Показати IP 28 Липня 2015 15:24
Олену знаю давно,завжди цікаві ідеї і цей проект також,навчить дівчат правильно харчуватись та удосконалювати себе.
Юлія до см Показати IP 29 Липня 2015 20:01
Підскажіть як попасти до Олени.
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 15:32
Одна з умов цієї групи, що відбір буде відбуватись не за критерієм "хто більший", а за способом життя - чим харчується дівчина, як харчується її сім"я, відношення до спорту, шкідливі звички і т.д. Тому тут не справа в тому, хто і який шлях для себе обирає, а в тому, хто дійсно хоче змінити спосіб життя - харчування, в першу чергу. А який сенс тренеру брати в групу людину, яка хоче схуднути лише на словах, а не на ділі?! Вже одна така була... і що? Пару тренувань витримала і до побачення! А тренер в неї вкладала свої сили і час. Якщо людина має бажання вдосконалитись, не важливо яка її вага. Бажання діяти - ось що головне!
Анонім до Анонім Показати IP 28 Липня 2015 17:37
То й треба було називати проект "Здоровий спосіб життя". раз тут геть не вага була головним критерієм, а відношення до харчування і спорту. ІМХО
я Показати IP 28 Липня 2015 15:55
а саме краще полюбити саму себе такою яка ти є і не заморочуватись із за дурниць бо все це просто бізнес Щасливими ставати потрібно а не стрункими Пише людина яка до 45 слідкувала за своєю формою
Вова Показати IP 28 Липня 2015 17:47
1 Дівчина має гарне дупско до тренування,а 2 без змін ....може зарано чекати на результат?
Таня Показати IP 28 Липня 2015 17:48
Взагалі-то ідея дуже цікава і тренер Олена молодчинка, що присвятила цьому проекту стільки сил та часу. Але погоджуся критикою попередніх дописувачів. Назвавши проект "Здорове схуднення" усі в першу чергу хочуть бачити саме СХУДНЕННЯ, а не просто трохи підкачану попу, руки, чи просто взнати, що учасниці навчились правильно харчуватися. Я теж лінива, і для мотивації хотілося б глянути на те, як за 8 тижнів справжні товстушки змінили та підкоректували своє тіло.....Як на мене саме це очікуєш, читаючи назву проекту.
:))) Показати IP 28 Липня 2015 22:39
Читаєш заголовок статті, перший рядок про здорове схуднення, крутиш нижче, а там дівчина з нормальним індексом ваги. Мда... В тренера чотири людини. А фотку першу виставляють таку, що далі не хочеться й читати.
Юлія Показати IP 29 Липня 2015 18:38
Як можна попасти на проект?
Колишня балерина Показати IP 29 Липня 2015 23:33
Проблеми повноти з"являються тоді, коли є стресові ситуації, які хронічні і нескінченні. Уявіть собі відро з помиями поперед себе.Повне відро. Ось так йде людина з величезним животом повний жиру та розслаблених м"язів. Пані тренер певно в курсі, що харчування та тренування повинно бути разом з психологічною допомогою. Інакше ваш проект - фікція. Людина через місяців три знову стане така,як до проекту. Може й більше. Розумію, що на проект, задля піару та скорішому визнанню не варто брати запущених осіб. Це ви правильно зробили. Товстими, перепрошую за термін, повинні займатися психологи та лікарі. Бо там - букет хвороб і одне тренування може коштувати життя. Не смійтеся, такі випадки непоодинокі. А той хто не розуміє, той ще надто юний. Дивлюся на групове фото, це очевидно ті, хто хотів, але не всім вдалося пройти відбір? Цим дівчатам треба аеробіку, фітнес, а не цей проект. а тренеру треба взяти більшу команду,з спеціалістів, про яких я казала вище. Нам потрібні такі спецгрупи. Чи ви думаєте, що в нас немає таких пишних жіночок,які б не хотіли змінитися? Вони просто бояться, в них дуже занижена самооцінка, а ще, вони банально не мають коштів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus