USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагаються найсильніші чоловіки країни

20 Серпня 2016 15:48
У Луцьку стартував «Фінал кубка України зі стронгмену». Так, змагання найсильніших чоловіків країни відбуваються з нагоди Дня міста.

Спортивний захід розпочався сьогодні, 20 серпня, о 12:30 навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Подія зібрала 22-х богатирів із різних куточків України.

Цього разу учасники змагатимуться за кубки у трьох вагових категоріях: до 95 кілограмів, до 110 кілограмів, і більше 110 кілограмів. Головний рефері дійства - заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк. Також захід відвідав президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок.
Він подякував Луцьку за запрошення українських «силачів» уже другий рік поспіль для того, щоб продемонструвати свій богатирський талант. З його слів, цьогоріч до обласного центру Волині з’їхались 22 атлети зі всієї країни, які вижили у важкому сезоні 2016-го року, аби з’ясувати, хто гідний звання фіналіста.

Окрім змагання у таких вправах, як «супер-йок», «лог-ліфт», «дамбл», «тайер фліп» та «прогулянка фермера», у рамках заходу відбудеться й показове перетягування вантажівок Вольво (8тонн) та трактора Фендт (11 тонн).
Зі слів організаторів дійства, спортивний захід продемонструє силу і єдність нації, представники якої неодноразово ставали найсильнішими людьми планети. До слова, торік Луцьк приймав головний турнір країни «Найсильніша людина України», під час якого перемогу здобув житель Маріуполя Олександр Лашин.

Серед учасників дійства – спортсмен, який пройшов війну на сході України, комбат добровольчого батальйону «Січ» Олександр «Комбат» Писаренко
Зауважимо, що перед початком офіційної частини змагань отець Олександр помолився за кожного із учасників:

«Хай Господь допоможе сьогодні перемогти найсильнішому».
Після цього усі присутні схилили голови у хвилині мовчання за тих, хто поліг за свободу і суверенітет рідної країни.
«Нехай завжди над вашою головою буде безхмарне, сонячне і мирне небо», - звернувся до спортсменів та гостей заходу Василь Вірастюк й побажав учасникам чесної і безкомпромісної боротьби.
Також на честь відкриття змагань лунав гімн України.
Захід триватиме до 20 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
любо Показати IP 20 Серпня 2016 16:09
гільдія любителів стероїдів.
kek до любо Показати IP 22 Серпня 2016 16:19
куда там до хлющих горілку вагітних-пузанів по паркам на свята)
спорцмен Показати IP 20 Серпня 2016 17:02
Хлопці, як дуби, а яйця - як жолуді.
До спорцмен Показати IP 20 Серпня 2016 17:59
А ти що, перевіряв?
lj до До спорцмен Показати IP 21 Серпня 2016 02:01
а потрібно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus