USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку змагалися каратеки з дитячих садочків

23 Листопада 2015 17:06
За звання кращого каратиста у Луцьку змагалися не лише юнаки та юніори, а навіть вихованці дитсадків. Про це інформує Волинська газета.

Днями в обласному центрі Волині пройшов чемпіонат Волинської області з кіокушинкайкан карате.

Участь у ньому взяло 148 спортсменів. Найменшими учасниками були каратеки з дитячих садочків, що вперше вийшли на татамі. Традиційно чемпіонат приймала Луцька гімназія №18.

«Хтось сьогодні вперше вийде на татамі, хтось отримає новий досвід. Головне – запам’ятати: ви боретеся на татамі не за кубок чи медаль, а за можливість стати кращими, за можливість проявити себе, подолати свій страх, здобути новий досвід. Після закінчення чемпіонату у вас не повинно залишитись ворогів, а повинні з’явитись нові друзі, бо Кіокушин – це одна сім’я», – зазначив головний суддя змагань – шихан Дмитро Волинець (5 дан).

Хоча в турнірі взяло участь багато новачків, спортсмени показали гарну підготовку, сильний бійцівський характер та надзвичайну волю до перемоги. Ближче до фіналу суддям та рефері ставало все важче визначати переможця, адже кожен за спортсменів намагався стати кращим та піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Між собою бійці розігрували 25 комплектів нагород. Також визначили бійця з найкращою технікою на турнірі, ним стала Кічка Анастасія з Ковеля. А Шалайко Михайло проявив найбільшу волю до перемоги, за що отримав пам’ятний трофей.

Тепер юні бійці наполегливо готуватимуться до здобуття нової вершини – Кубку України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Листопада 2015 18:10
каратеки - це супер слово.
Іван до Анонім Показати IP 24 Листопада 2015 09:27
Треба це слово внести до українського словника. Каратека - той хто володіє бойовим мистецтвом карате))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus