USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському відбувся рекордний велопробіг

29 Травня 2016 11:11
Велопробіг, який зібрав 144 учасники на площі Героїв, відбувся у Володимирі-Волинському 28-го травня, - інформує БУГ.

До заходу долучилися активні мешканці міста, гості з Нововолинська, Устилуга і навіть Львова, які вважають велосипед зручним та екологічним видом транспорту, а тому щороку приймають участь у “Велодні”, чим його активно популяризують. Учасниками велопробігу були як поодинокі любителі активного відпочинку, так і цілі родини.

Організаторами виступили Володимир-Волинські велосипедисти Олександр Сенатор та Андрій Ярчак, допомагав в організації секретар міської ради Олег Свідерський.

Кульмінацією заходу став сам велопробіг містом. Колона проїхала 10,5-ть кілометра, які подолала за 40 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядько Показати IP 29 Травня 2016 12:51
Хлопці, а де ви були, коли мобілізації проходили? Корби крутити здоров"я, бачу, є,а якщо на фронт - то ні, - це не до вас! - Ви з групи вишиватникових хворобливо-відмазаних патріотів, вас чіпати не можна. Ще й понтуються, селфі там викладають, дуріють.... Ганьба!
з 51 бригади Показати IP 29 Травня 2016 20:24
Особливо вбиває відразою останнє фото, коли група "спрартсмєнів" шкіряться біля пам'ятників загиблим у Вітчизняній війні. Для тих, хто не знає, бо тут в кадр це не потрапило, там одразу за два кроки справа встановлено стенди з портретами загиблих в АТО місцевих жителів. Що тут скажеш: мораль у суспільства страшна і хлопці віддали найдорожче виходить ні за що. Таке блюзнірство лише викликає невгамовний біль на серці родичів спочилих і гіркий осад у свідомості тих, хто живим повернувся з того пекла. І, нажаль, нічого не вдієш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus