USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Волиньбаскета» – новий тренер

27 Січня 2015 09:35
Завершилися матчі третього туру другого етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед команд юнаків 1998 року народження у Луцьку. Місцевий «Волиньбаскет-КДЮСШ №1» двічі поступився команді одеського «ОБШ ім. О.Бєлостєнного».

Попри хорошу підготовчу роботу лучани не змогли показати видовищної гри. Не допомогли лучанам й рідні стіни. У першій грі господарі поступилися з різницею у 25 очок – 48:73.

Другого ж дня гру активніше розпочали волиняни, та після великої перерви одесити переламали хід гри. Якщо в першій половині гри «Волиньбаскет» здійснив лише чотири втрати, то у другій – аж 16. В результаті у матчі відповіді «моряки» переплюнули господарів у результативності більш, ніж удвічі – 40:84.

«Команда з Одеси вже чотири роки грає у юнацькій лізі. Відчувалося, що суперник був більш досвідчений. Ми тільки другий рік. І то в нас у команді зараз великі зміни, - коментує ігри тренер волинян Дмитро Чайковський. - Ми поступово міняємо картину гри нашої команди, робимо ставки на інших гравців. В кінці ми вже давали пограти всім, щоб видно було хто як грає. Кожен зміг відчути себе на майданчику. Зараз ми будемо все аналізувати. Ігри були інформативні та цікаві. В цьому віці пріоритетним завданням є виховання баскетболіста у дорослу команду».

Зазначимо, у волинян з’явився новий тренер. Дмитру Чайковському від тепер допомагає Володимир Журжій. Полтавчанин нещодавно ще сам виступав за дорослу команду лучан. У складі «Волиньбаскета» Журжій виграв Кубок України та став чемпіоном Вищої ліги.

Нагадаємо, «молодіжка» лучан зараз виступає у нижчій групі, де боротьба ведеться за 7-12 місця. Якщо волиняни займуть перших два, то зможуть у фінальному третьому етапі поборотись за нагороди турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Мороз-воротар Показати IP 27 Січня 2015 11:23
Володя Журжій працює в клубі з листопада. То чи новий він? ;)
діма до Дід Мороз-воротар Показати IP 27 Січня 2015 21:21
Можливо він був на випробувальному терміні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus