USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських борчинь – медалі європейської першості

30 Березня 2015 14:00
У польському місті Валбжих відбувся Чемпіонат Європи з видів боротьби серед молоді віком до 23 років. Двоє спортсменок Волинської школи вищої спортивної майстерності ступили на п’єдестал.

Оксана Гергель у вазі до 60 кг у сутичці за третє місце впевнено перемогла болгарку – Вікторію Бобеву. За 10 секунд до закінчення першого періоду вона поклала суперницю на туше і отримала бронзову нагороду.



Лілія Горішна стала золотою медалісткою молодіжної Європи. У вазі до 53 кг Лілія провела три сутички. Спершу волинянка поклала на туше болгарку – Пепе Димитрову. Потім спортсменку з Азербайджану – Солмаз Хашімзаде. У вирішальній сутичці Лілія поборола білоруску Ірину Курочкіну – 13:2. «Лілія дуже гарно боролася. Молодець! Пройшла хороших спортсменок. Зазначу, виступала вона в олімпійській ваговій категорії», - розповів Заслужений тренер України Анатолій Мілєхін.

Лілія Горішна
Лілія Горішна




У загальнокомандному заліку українська збірна посіла третю сходинку з 50 заліковими очками у своєму активі. Другі білоруси – 51 очко. Першою стала збірна Росії (56 очок).



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКІ БОРЧИНІ В САНКТ-ПЕТЕРБУРЗІ ТІЛЬКИ ПЕРЕМАГАЛИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вітаю Показати IP 30 Березня 2015 19:00
Молодці!вітаю. успіхів Вам і надалі ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus