USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «хрестоносці» зустрінуться з «козаками»:«Волинь»-«Металург»

26 Квітня 2013 18:01
Домашні поєдинки «Волинь» грає удома з «Металургом» із Запоріжжя доволі вдало. Загальна ж статистика протистоянь майже рівна. Гра із запорізьким «Металургом» може стати для «Волині» ключовою з точки зору шансів на продовження прописки у Прем`єр-лізі.

Про це пише сайт ФК «Волинь».

«Волинь» набрала тільки одне очко за 8 останніх турів - гірше у Прем’єр-лізі навесні ще ніхто не грав… Шанси запоріжців залишитися в УПЛ малі, проте команда наразі грає без огляду на тили, прагнучи реабілітуватися за провалений сезон.

Проблеми зі складом у «Волині» потрохи зникають, принаймні серед дискваліфікованих на цей тур значиться тільки Ізворану, а травмовані раніше гравці також готуються до поєдинку, у якому відступати господарям нікуди… Цілком ймовірно, що «Волинь» виведе на матч й інший наставник.

Перші зустрічі «Волині» та «Металурга» відбулися у 1962-му році, в рамках першості класу «Б» й обидві завершилися на користь запоріжців. А от наступного побачення командам довелося чекати аж тридцять років, коли вони зійшлися між собою у чемпіонатах України.

Наразі загальна статистика матчів між лучанами та запоріжцями майже рівна – обидві команди мають у своєму активі по дев’ять перемог за чотирьох нічиїх. Лише за різницею забитих-пропущених м’ячів певна перевага у наших гостей – на вісімнадцять голів лучан вони відповіли двадцять одним.

Один із найбільш пам’ятних і теплих для луцького вболівальника матчів «Волинь» та «Металург» зіграли восени 2009-го, коли в Кубку України першолігова на тоді луцька команда вдома здолала запоріжців 2:1 (Кінаш, Майкон).

А от у вищій та Прем`єр-лігах українського футболу команди зіграли дев’ятнадцять разів. Тут перевага лучан вимірюється однією перемогою: +8 =4 -7 (16:17), причому «Волинь» вдало грає із «козаками» саме вдома.
У першому колі «Волинь» познущалася в жовтні над «Металургом» у його стінах - 3:0 (Пилипчук, Бікфалві, Аржанов). До слова, три матчі поспіль «Волинь» не пропускала голів від «Металурга».

Нагадаємо, матч «Волинь» - «Металург» розпочнеться 27 квітня на стадіоні «Авангард» о 17.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ф.к.в.л Показати IP 26 Квітня 2013 19:32
Завтра дізнаємось чи хоче ФК Волинь грати в премєр-лізі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus