USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У «Волині» з'явиться футболіст збірної Камеруну?

20 Липня 2013 09:33
Камерунський захисник дніпропетровського «Дніпра» Ерік Матуку найближчим часом має перебратися до складу луцької «Волині». Про це стало відомо «Волинським новинам» із достовірних джерел.

Очікується, що центральний захисних стане футболістом команди Віталія Кварцяного на правах оренди.

Ерік Матуку
народився 8 липня 1983 в Камеруні, проте також має бельгійський паспорт.
Насамперед, відомий виступами за «Генк», а також національну збірну Камеруну.

У дорослому футболі дебютував у 2000 році виступами за місцеву команду «Пираміде», в якій провів один сезон.

Згодом, з 2002 по 2004 рік, грав у складі бельгійських клубів «Моленбек» та «Берінген-Гесден-Золдер».

Своєю грою за останню команду привернув увагу представників тренерського штабу «Генка», до складу якого приєднався на початку 2004 року. Відіграв за команду з Генка наступні сім з половиною сезонів своєї ігрової кар'єри. Більшість часу, проведеного у складі «Генка», був основним гравцем захисту команди.

У липні 2011 року переїхав в «Дніпро» (Дніпропетровськ), але відразу був відданий в оренду до кінця сезону в «Арсенал» (Київ). 2 серпня 2012 року Ерік забив гол у першому матчі 2012-13 Ліги Європи 2012-13 проти словенської «Мури», яку «Арсенал» обіграв з рахунком 3:0, але пізніше було встановлено, що Матуку в 2010 році ще під час виступів за «Генк» був вилучений з поля в грі проти «Порту» і отримав дискваліфікацію на два матчі, проте пропустив лише один матч, тому не мав права бути в заявці на гру проти «Мури». Через це «канонірам» була зарахована технічна поразка з рахунком 0-3, а Матуку отримав ще двоматчеву дискваліфікації на ігри єврокубків.

На початку 2013 року разом з іншими орендованими гравцями Євгеном Шаховим та Олександром Кобахідзе повернувся в «Дніпро».
Раніше повідомлялося, що Ерік Матуку перебереться
у бельгійські «Генк» чи «Стандарт».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus