USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У матчі з Латвією Україна пропустила гол на останній секунді: 1:1

31 Березня 2015 23:00
Товариський матч між між збірними України та Латвії відбувся сьогодні, 31-го березня, на «Арені Львів», – інформує «tsn.ua».

Гра закінчилась нічиєю – 1:1.

Перший гол на 35-ій хвилині гри забив Андрій Ярмоленко.



На останній секунді компенсованого часу Латвія зрівняла рахунок – гол забив Віталій Максименко.



Михайло Фоменко випустив на старті Бойко, Гармаша, Безуса і Кравця, залишивши на лаві запасних Коноплянку. Латвійська ж команда представила на «Арені Львів» Ягодінскіса та Фертовса, яких знають українські вболівальники, – повідомляють «Подробности».

Наші більше атакували на правах господарів поля, але небезпечні моменти почали з’являтися в другій половині стартової 45-хвилинки. Непогано пробивали Тимощук і Федецький, але першому не вистачило точності, а з ударом другого впорався Колинько.

Опісля воротар гостей відбив «простріл» Гусєва прямо на Ярмоленка – Андрію залишилося метрів з п’яти пробити мимо голкіпера, що він з легкістю і зробив. 1:0

На другий тайм вишов дебютант збірної Сергій Рибалка, після нього – Коноплянка. Але якихось яскравих моментів від них глядачі не дочекалися – футболісти атакували, але невдало. Можна згадати хіба-що момент Безуса, коли він не зміг переправити м’яч у ворота після прострілу з флангу, а також удар Тимощука, з яким впорався Колинько.

Насамкінець, Фоменко дав можливість дебютувати і гравцю Зарі Руслану Малиновському. А латвійці за активного сприяння Кучера і Ракіцького провели небезпечний момент, але Ракіс не зміг переграти Бойко. Тут же подали кутовий, наші захисники упустили Максименка, який без перешкод розстріляв ворота. Відразу ж пролунав фінальний свисток.

Склад Збірної України:

1.Бойко 4.Тимощук 5.Кучер 7.Ярмоленко 9.Гусєв 13.Шевчук 17.Федецький 18.Безус 19.Гармаш 20.Ракицький 22.Кравець.

Склад збірної Латвії:

12.Колінько 5.Лайзанс 6.Габовс 9.Жигаєвс 10.Шабала 13.Горкшс 15.Ракелс 16.Тарасовс 18.Фертовс 19.Ягодінскіс 20.Куракінс.

Післяматчева прес-конференція головного тренера збірної Украни Михайла Фоменка та збірної Латвії Мар'яна Пахара.



Зазначимо, що команди зустрічалися вже двічі – в 2001-му та 2003-му роках. Обидва рази перемогу здобували «жовто-блакитні» з рахунком 1:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Світло Показати IP 1 Квітня 2015 00:06
Хочу написати, що порівняти Україньський фудбол і спорт при СССР і зараз при незалежності то це, небо і земля. Практично його продали чи продають як нашу неньку держдву, до сьгодення.
мда до Світло Показати IP 1 Квітня 2015 07:27
фуТбол, гра називається ФУТБОЛ, від англійського - foot, порівнювач ти неграмотний.
світло всім Показати IP 1 Квітня 2015 11:32
Люди,вибачте за помилки. В день працюю, а вночі вже втомленний, хоч якусь теорію писону і вже легше відпочивати, бо завтра знову день.
Vadik Показати IP 9 Березня 2016 01:25
Україньський Футбол це наша сила !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus