USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські спортсмени привезли з Баку «сумку» нагород. Фото зустрічі

30 Червня 2015 09:27
Українські спортсмени повернулися з I Європейських ігор у Баку. Фотозвіт подають наші столичні колеги з Преси України.

В столичному аеропорту «Бориспіль» зібралась багаточисленна армія спортивних вболівальників, яка зустрічала співвітчизників-тріумфаторів перших в історії Європейських ігор. Українських атлетів, які повернулися з Баку, зустрічали президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, голова фізкультурно спортивного товариства «Динамо» Віктор Корж, представники національних федерацій, спортивних товариств, колеги, рідні, друзі та близькі спортсменів, журналісти.



Нагадаємо, що збірна України, яка взяла участь у Перших Європейських іграх в Баку, в загальнокомандному медальному заліку посіла 8-е місце з-поміж 50 країн-учасниць. Всього українці здобули 46 медалей різного ґатунку. Зокрема, українські спортсмени «зібрали врожай» із 8 золотих, 14 срібних та 24 бронзових нагород.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, лучанка Марія Повх у парі з одеситкою Анастасією Тодоровою посіли третє місце у веслуванні на байдарці-двійці на Європіаді в Баку. А також Марія Повх в екіпажі байдарки-четвірки разом з Марією Кічасовою, Анастасією Тодоровою та Інною Грищун на Європіаді в Баку на дистанції 500 метрів фінішувала на шостому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
yeti Показати IP 30 Червня 2015 10:48
протягом всієї олімпіади ВН не висвітлило жодної новини про спортсменів! Ганьба! скачіть під дудку далі
Для неуважних до yeti Показати IP 30 Червня 2015 11:36
http://www.volynnews.com/news/society/luchanka-bronzova-pryzerka-yevropeyskykh-ihor/ http://www.volynnews.com/news/sport/volynska-vesluvalnytsia-obihnala-rosiian/ http://www.volynnews.com/news/society/volyniany-vystupaiut-u-pershykh-yevropeyskykh-olimpiyskykh-ihrakh/ http://www.volynnews.com/news/sport/ukrayina-zavershyla-vystup-na-yevropeyskykh-ihrakh/ http://www.volynnews.com/news/sport/zbirna-ukrayiny-pidnialasia-na-8-e-mistse/ http://www.volynnews.com/news/sport/volyniany-pakuiut-valizy-na-pershi-yevropeyski-ihry/
шонебудь Показати IP 30 Червня 2015 11:54
2 новини про веслувальницю і одна новина "кажучи людською мовою 404" ! ахрєнєть висвітлили наших спортсменів..... гвн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus