USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські боксери потрапили у фінал світового турніру. ФОТО. ВІДЕО

20 Квітня 2013 17:01
Напівпрофесійна боксерська команда «Українські отамани» у перший же рік участі у Всесвітній серії боксу (WSB) потрапила у фінал цього турніру.
У матчі-відповіді півфіналу українці у Києві впевнено здолали команду «Італійський грім» із рахунком 5:0 (матч в Італії – 1:4 на користь господарів), - інформує Gazeta.ua.

Цього вечора столичний Палац спорту був заповнений. На трибунах майоріли українські прапори, дехто з присутніх був у вишиванках і козацькій формі.
Спочатку обидві команди вийшли на ринг. Після представлення учасників поєдинку прозвучали державні Гімни України та Італії.

Першу перемогу у домашньому поєдинку з «громом» «отамани» здобули ще напередодні, під час зважування боксерів. Даніеле Лімоне не вклався у ваговий ліміт до 54 кілограми, за що йому автоматично зарахували поразку. Незважаючи на показовий статус поєдинку у найлегшій вазі, українець Микола Буценко впевнено домінував на ринзі, і був на голову сильніший суперника у кожному з 5-ти раундів.

Переможний почин Буценка підтримав найтитулованіший «український отаман», дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко. За рахунок кращої технічної майстерності та фізичної форми українець не залишив шансів італійцю Доменіку Валентино. А після оголошення результату матчу Ломаченко з мікрофона на ринзі привітав свою маму з днем народження, присвятивши цю перемогу саме їй.

Одним із найдраматичніших поєдинків вечора був бій у ваговій категорії до 73 кілограми між Дмитром Митрофановим і Мішелем Таварезом. Італієць за рахунок більшого зросту і кращої фізичної форми домінував у перших раундах матчу. Та в останніх двох «отаману» вдалося переломити хід зустрічі на свою користь. Як зізнався українець після матчу, у цьому йому дуже допомогла шалена підтримка вболівальників.
Четверту перемогу для України приніс бронзовий призер Олімпіади у Лондоні Олександр Гвоздик. Проти нього навіть не спрацювала так звана погана прикмета, коли ведучий перед боєм помилився і запросив на ринг Олександра Усика. Та все ж, Гвоздик упевнено здолав представника «Італійського грому» Абделхафіда Бенчабла.

Вирішальним і найбільш видовищним за напругою був поєдинок у суперважкій категорії. Українець Ростислав Архипенко зумів перемогти Тоні Йока лише в останньому раунді. А оголошення результату бою викликало шалений вибух емоцій у київському Палаці спорту.

Таким чином «Українські отамани» із загальним двоматчевим рахунком 6:4 здолали «Італійський грім» і вийшли у фіналу Третього сезону WSB. Боротися за перемогу в турнірі українці будуть в Астані (Казахстан) протягом 10-11 травня.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зураб Показати IP 20 Квітня 2013 17:41
Хлопці спавжні козаки,Ломаченко красавчик нема слів........................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus