USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Віталій Кварцяний очолив волинський футбол. ФОТО. ВІДЕО

14 Листопада 2013 14:23
Головний тренер і президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний був обраний новим головою Федерації футболу Волині. Це сталося під час П’ятої звітно-виборчої конференції.

Загалом у Луцьк з’їхалося 99 делегатів зі 108-ми із усієї Волині аби обговорити проблеми волинського футболу і вибрати нове керівництво організації. Претендентів на посаду нового очільника футболу Волині було четверо.

Колишній керівник обласної футбольної організації Василь Столяр склав із себе повноваження, прозвітував про виконану роботу і відмовився подавати свою кандидатуру для обрання голови організації на наступний 4-річний термін. Подібний вчинок зробили й інші претенденти – генеральний директор будівельної компанії «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха та народний депутат України Юрій Савчук.
Отже, єдиною кандидатурою на посаду голови федерації лишився Віталій Кварцяний. Під час голосування і обговорення кандидатури головного тренера ФК «Волині» усі погодилися з тим, що обрання Віталія Володимировича – є найкращим виходом у ситуації, що склалася. Нагадаємо, що близько місяця точилися суперечки щодо нового керівника волинського футболу.
Колишній голова Федерації футболу Волині Василь Столяр намагався виключити зі списку постійних членів футбольний клуб «Волинь», що могло б призвести до виключення команди від участі у Прем’єр-лізі України.
Під час засідання Василь Столяр усе ж подав на голосування включити найкращий футбольний клуб, а також Федерацію футболу Луцька і Раду ветеранів Волині фізичної культури і спорту до складу постійних членів організації. Одноголосно делегати зібрання затвердили таке рішення, тож юридичних підстав сумніватися в участі ФК «Волині» у найпрестижніших футбольних змаганнях країни немає.

Схоже, протест понад тисячі уболівальників, який пройшов у Луцьку дав свої плоди і влада області вирішила не втручатися у внутрішні футбольні справи Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «КЛІМЧУК, ВИХОДЬ!», - МІТИНГУВАЛЬНИКИ ПІД ОДА. ФОТО. ВІДЕО

Віталій Кварцяний наголосив після свого обрання на нову посаду, що сприятиме розвитку спорту № 1 в області, підтримуватиме і шукатиме спільну мову із керівництвом Волині і всіх районів, аби вони нарешті більшу увагу приділяли підтримці юнацького і дитячого футболу. Новий голова Федерації футболу Волині також обіцяв залучати у футбол гроші спонсорів. Віталій Кварцяний навів приклад федерації Львівщини, де існує аж 700 команд. Для того, аби і на Волині команд побільшало, необхідно проводити ремонт полів, обладнати інфраструктуру стадіонів у райцентрах та селах, навчати тренерів і суддів. Віталій Володимирович запропонував організовувати постійні семінари та збори для тренерів із районів області на базі стадіону «Авангард», де є усі можливості.
Заступником голови Федерації футболу Волині став Ігор Чорнуха. Ще було обрано команду виконкому із 11 осіб, котрі допомагатимуть Віталію Кварцяному розвивати волинський футбол.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ФАН Показати IP 14 Листопада 2013 14:44
ВІТАЄМО.Дайте Кварцу працювати і все буде ОК на Волині.
Zavtramen до ФАН Показати IP 14 Листопада 2013 23:54
с "Волынью" уже напрацював )))
любитель Показати IP 14 Листопада 2013 14:46
А де Саша "шміт"? ВСЬО? ПОСАДОВА ОСОБА...
шанс Показати IP 14 Листопада 2013 14:49
Чому кварцяний весь час розмовляє російською ,чудово володіючи Українською...? Тому що в Українській мові немає матюків.
Волиняка Показати IP 14 Листопада 2013 14:49
Борьку на пенсію. але на таку яку отримує середньо статистичний песіонер! ой як схудне ця нагла,невихована пика.
Волиняці до Волиняка Показати IP 14 Листопада 2013 19:04
А це тут до чого чудило?:) Ти його в залі на фото бачиш? Ну і не смер...и!!!
Волиняка до Волиняці Показати IP 15 Листопада 2013 07:41
Його немає, а дух по залу літає! Так що тупеню головою думай.
Вперед до Ліги Чемпіонів Показати IP 14 Листопада 2013 17:51
ВВК віват! Вишків вітає Вас з перемогою.
j Показати IP 14 Листопада 2013 17:53
Ура!
Олескандр Стірко Показати IP 14 Листопада 2013 22:31
Правильне рішення!Пам"ятаю Кварца, коли він виграв кубок профспілок в складі "Торпедо", були на стадіоні, і в 1989 році також - як то, кажуть,давно, але приємно, наша команда бажає виграшів улюбленій команді!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus