USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волейбол: перед стартом сезону волиняки програли в Тернополі

30 Серпня 2014 09:29
Луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» відправилась на товариський турнір у Тернопіль.

У трьохденних змаганнях на майданчику Тернопільського національного економічного університету зійдуть чотири суперлігові команди: «Галичанкою-ТНЕУ» (Тернопіль), «Регіна» (Рівне), «Орбіта» (Запоріжжя) та луцький «Континіум-Волинь-Університет».

Змагання присвячені пам'яті колишнього ректора університету — Сергія Юрія, який був натхненником тернопільського жіночого волейболу.

У перший змагальний день, 28 серпня, галичанки розгромили команду волинських волейболісток. Після провальної першої партії підопічні Богуслава Галицького не зуміли оговтатись.

«Цей турнір для нас дуже важливий, адже це хороша нагода оцінити свої сили перед стартом чемпіонату. На жаль, у матчі з «Галичанкою» ми зазнали поразки, та це було хорошим уроком. Суперник допоміг нам побачити наші слабкі сторони. В Тернополі зараз дуже сильна команда. У сьогоднішній грі з «Регіною» наша команда налаштована лише на перемогу», - розповідає гравець «Континіум-Волинь-Університет» Тетяна Яцків.

«Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» – «Континіум-Волинь Університет» - 3:0 (25:9; 25:22; 25:21)

В іншому матчі дня запоріжанки теж всуху переграли рівненських волейболісток «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 3:0.

У п’ятницю, 29 серпня, луцька команда матиме шанс реабілітуватися в грі проти рівненської «Регіти». В іншому матчі на майданчику зійдуться тернопільська «Галичанка» і запорізька «Орбіта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus