USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волейбол: волинянки перемогли вперше за два з половиною місяці

24 Січня 2015 16:31
Дев’ятий тур Суперліги луцька ВК «Континіум-Волинь-Університет» відкрив матчем з вінницьким «Білозгар-Медуніверситетом». Здавалося б гра без інтриги, та волиянки створили проблеми на рівному місці.

Згідно зі статистикиою, за останні чотири сезони «Континіум-Волинь-Університет» перемагав 13 разів, а зазнавав поразки від вінничанок лише двічі. І цього разу «Волинь» мала брати гору. В команду повернулися травмовані Анастасія Тищенко та Анна Степанюк. Та повноцінні три очки господарі не взяли.

«Континіум-Волинь-Університет» – «Білозгар-Медуніверситет» - 3:2 (25:15, 21:25, 23:25, 25:13, 15:11)

Розслабившись після чудової першшої партії підопічні Богуслава Галицького дали пограти першим номером вінничанкам. Гості, не соромлячись, наступні два сети у напруженій боротьбі взяли гору. Кураж подолянок «КВУ» зламав у четвертій партії, перемлюнувши суперників у результативності вдвічі – 25:13. У «п’ятихатці» знову перемогли господарі.

«Хоча гравець першого темпу у нашій команді отримала травму, ми відіграли сьогодні непогано. Кожен тур у нас фактично новий склад, - коментує гру граючий тренер ВК «Білозгар-Медуніверситет» Юлія Якушева. – Ми могли виграти навіть з рахунком 3:1, якби нам вистачило впевненості. Надіємося у матчі-відповіді реабілітуватися».

Сьома перемога у сезоні дала волинянкам у результаті 2 очки. Турнірний доробок луцького «Континіуму» зараз становить 22 пункти. Останній раз волинянки перемагали у Сеперлізі у п’ятому турі на виїзді проти чернігівського «Педуніверситету-ШВСМ», а це було ще на початку листопада.

Зазначимо, коефіцієн виграних м’ячів волинянками у всіх матчах цьогорічної Суперліги став позитивним – 1,0055.

Нагадаємо, минулого тижні лучанки зазнали поразки від тернопільської «Галичанки».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus