USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волейболістки з трьох країн вшанували День Перемоги у Луцьку. ФОТО

9 Травня 2013 11:00
Міжнародний турнір з волейболу серед дівчат 1998-1999 та 2000-2001 років народження, присвячений 68-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні триватиме у Луцьку з 8-ого по 11-те травня в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Участь у змаганнях беруть волейбольні команди серед дівчат 1998-2001 років народження. Білорусь представлена Брестом, Гродно і Мозиром, Росія - Москвою, від України - Полтава, Вінниця та Луцьк (обласна дитячо-юнацька спортивна школа). Загалом - більше ста спортсменів.

Цей волейбольний турнір, присвячений Дню Перемоги, відбувається в Луцьку уже 29 років поспіль. Директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслав Галицький пригадує, що історія заснування турніру - ще з радянських часів, тоді волиняни їздили у цей день на змагання в Москву. Цю традицію зберегли. І зараз Луцьк організовує такий захід.

«Якщо взяти історію турніру, то тут побувала майже вся Прибалтика, також постійні учасники волейболістки з Москви, Ленінграду, Словаччини, Угорщини, Польщі. Такі турніри треба проводити, бо діти скоро не будуть знати, хто такий ветеран. Вони можуть про війну все не знати, але про ветерани, який дав їм можливість вільно дихати знати мають. На цьому турнірі - команди міст-героїв Москви, Бресту і Волинь, де розпочалася війна», - зазначив директор ДЮСШ Богуслав Галицький.

За традицією, перед початком змагань учасників привітав ветеран Великої Вітчизняної війни, цього разу Іван Глущук. Разом із капітанами команд він поклав вінок до вічного вогню на меморіалі Вічної Слави. На урочистому відкритті також був присутній голова ОДА Борис Клімчук.

Турнір триватиме протягом 4 днів. Фінал зіграють 11-ого травня о 12:00 в ОДЮСШ.





































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus