USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» - «Арсенал» 1-й тайм: зіпсоване повернення Кварцяного

11 Травня 2013 18:16
Дебютні для Віталія Кварцяного сорок п’ять хвилин гри між «Волинню» та «Арсеналом» у 28-ому турі у Прем’єр-лізі, на посаді в.о. головного тренера в Луцьку виявилися невдалими. Його команда після першого тайму у рідних стінах поступається 0:2.

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Шиков, Масло, Приндета, Занєв, Стевич, Насонов, Бікфалві, Савич, Суботич

Виконувач обов'язків головного тренера - Віталій Кварцяний.

Склад «Арсеналу»: Рева, Романчук, Обрадович, Лампі, Сидоренко, Валяєв, Богданов, Шарпар, Герасимюк, Аржанов, Гуменюк.

Головний тренер: Юрій Бакалов
Матч між луцькою «Волинню» та київським «Арсеналом» для господарів мав визначальне значення. Адже кожна втрачене очко в трьох турах, що лишилися може коштувати «хрестоносцям» прописки в еліті українського футболу. До того ж ганебна поразка волинян 1:8 від «канонірів» у 2002-му році не може бути забута і завжди додає реваншистських настроїв.

Та й не дарма ж покликали назад Віталія Кварцяного. 2001-ого року він очолив волинян, коли команда ледь не вилетіла з Першої ліги. Відтак бути у ролі «пожежника» Кварцяному не звикати.

У зв’язку з поверненням Віталія Кварцяного на тренерський місток, у стартовому складі «Волині» очікували певних несподіванок. Перша з них – воротар Віталій Неділько. Максим Старцев, який в останніх іграх демонстрував надійну гру у рамці опинився поза заявкою, як до речі, і Рамон та Пилипчук.

Почали матч атаками саме лучани. Два паси з шланга на Суботича, який знаходився по центру воріт і в кількох метрах від них, були доволі небезпечні. Однак Даніель в першому випадку скинув назад комусь під удар і момент згаяв, а іншого заплутався у своїх ногах та м’ячі.

Перший небезпечний удар завдав Бікфалві, увірвавшись з лівого флангу у штрафну, румун приправ захисника і пробив у ближній нижній кут, але мимо. Ще один гольовий момент зіпсував Ерік, він затягнув з ударом і м’яч з під ніг йому вибив захисник.

У гостей в рамку воріт лучан наніс перший удар нещодавній «хрестоносець» Герасимюк, однак Неділько упіймав «шкіряного» в руки.

А на 20-й хвилині «каноніри» відкрили рахунок. Богданов навісив зі штрафного і екс-гравець «Волині» Шарпар замкнув подачу ударом головою - 0:1. Не минуло і хвилини, як лучани отримали у свої ворота і другий м’яч. Волинські захисники помилилися зі створенням штучного офсайду і ще один екс-гравець «волинянин» Аржанов реалізував вихід віч-на-віч з кіпером волинян. Ці два м’ячі були не інакше, як холодний душ для господарів та місцевих вболівальників.

Уже за декілька хвилин Романчук мав забивати, опинившись один перед воротами і Недільком, але на диво не потрапив по м’ячу. Згодом Бікфалві небезпечно подав зі штрафного і лише реакція «Арсеналу» врятувала від голу.

Лучани подали підряд кілька небезпечних кутових, але вони закінчилися безрезультативно.

Натомість кияни відійшли на свою половину поля і створювали небезпечні контратаки. Перша частина гри так і залишилася з рахунком 0:2 на користь гостей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus