USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» - «Іллічівець» 1:0. ФОТО

20 Вересня 2013 18:53
Завдяки голові новачка, «Волинь» мінімально здолала «Іллічівець».

На поєдинок волинян виводив помічник Віталія КварцяногоБогдан Блавацький. Тренерський штаб лучан все-таки не випустив в старті винуватця минулого туру – Віталія Неділька. Мало того, досвідченого голкіпера не виявилося навіть на лаві для запасних.
Микола Павлов замість дискваліфікованого Богдана Бутка довірив місце в старті Геращенкову. Прогнозовано в заявці на гру опинився екс-«хрестоносець» Майкон.

Неприємна травма для дебютанта «Волині»


Незважаючи, що в складі волинян відразу на поле вийшло п’ять захисників (хоча Шершун грав фактично опорного півзахисника), «Волинь» з перших хвилин розпочала домінувати на полі. Особливо активними були Скоба, Бабатунде та Шумахер. Саме бразило-нігерійська пара організувала гол – Шумі з правого флангу прострілів в штрафний майданчик, а далі м’яч після рикошету від гравців «іллічів» потрапив до Міхаеля – 1:0.

Через сім хвилин Майкон мав чудову нагоду рахунок зрівняти, однак його постріл з району одинадцятиметрової позначки прийшовся значно вище поперечки.

На 37-ій хвилині трапився неприємний для луцької команди епізод. Голкіпер «хрестоносців», парируючи небезпечний удар від Шевчука, травмувався. Через кілька хвилин замість Артема на газоні «Авангарду» з’явився Літовченко.

Під завісу першого тайму гості могли забити «в роздягальню», але на висоті виявився «78-ий» номер «Волині».

У Луганськ – без Шумі


В друговій половині протистояння небезпечні моменти поблизу обох воріт виникали рідко, але ці атаки були небезпечними. У лучан, завдяки штрафному, міг записати своє прізвище на табло Ерік, не скористався нагодою зробити дубль Бабатунде, а Шумахер пробив трішки мимо дальньої «дев’ятки». Щодо «Іллічівця», непогані нагоди засмутити Літовченка втратили Окріашвілі та Майкон.
Під самісінький кінець двобою другу жовту отримав Шумахер. Арбітр угледів в діях нападника недозволений фол ліктем в боротьбі за м’яч. Незважаючи на цей прикрий епізод, лучани зуміли втримати перемогу. В наступному турі «Волинь» зіграє у Луганську проти «Зорі».

«Волинь» (Луцьк) – «Іллічівець» (Маріуполь) – 1:0
Арбітр: Віталій Романов (Дніпропетровськ)
«Волинь» (Луцьк): 74. Кичак (78. Літовченко), 3. Сімінін, 6. Шиков (к), 14. Масло, 16. Шіш, 23. Шершун (7. Гошкодеря, 78), 88. Скоба, 79. Бабатунде (21. Матуку, 90), 99. Рамон, 10. Бікфалві, 77. Шумахер
Запасні: 20. Задерецький, , 11. Мемешев, 8. Нємчанінов, 94. Хомченко
Тренер: Богдан Блавацький

«Іллічівець» (Маріуполь):
12. Худжамов (к), 2. Полянський, 5. Майкон, 7. Шевчук (39. Кулач, 71), 17. Федотов, 18. Геращенков (8. Тотовицький, 80), 27. Лупашко (13. Яворський, 46), 33. Ємельянов, 44. Ордець, 77. Путівцев, 80. Окріашвілі
Запасні: 1. Гальчук, 4. Довгий14. Кісіль, 99. Таргамадзе
Тренер: Микола Павлов

Попередження: Масло, Шершун, Шумахер, Скоба
Вилучення: Шумахер (90)

Гол: Бабатунде (13)

Коментар після гри:

Артем Кичак: «Невдало приземлився, коли намагався відбити м’яча. Згодом відчув в нозі раптову біль. Сьогодні ми, перш за все, добре зіграли в обороні. Перемога «Волині» закономірна».

Фото надала клубна прес-служба волинян.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свс Показати IP 20 Вересня 2013 20:23
Мне больше всех нравится игра защитника Шиш,играет надежно и без ошибок.Это находка......................
Александр Показати IP 20 Вересня 2013 21:16
Играем дома-4 предупреждения и 1 удаление. У тех- ничего. И что будет дальше? Опять засуживают?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus