USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Волинь» - «Металург» 9:1

29 Листопада 2015 13:58
«Волинь» грає заключний домашній поєдинок 2015 року. На «Авангарді» лучани намагатимуться вибороти перемогу у запорізького «Металурга».

«Волинь» виграла шість з дев’яти останніх матчів проти «Металурга». Безвиграшна серія «Металурга» триває від 10 травня цього року, коли вдома «козаки» виграли в «Іллічівця» 2:0. Всього команди зіграли між собою 25 матчів в чемпіонатах України. Перевага за лучанами - +11=6-8, 24:21.

Переглянути онлайн-трансляцію можна за посиланням.
Під час матчу уболівальники «Металурга» спробували влаштувати фаєр-шоу. Вони закинули фаєри прямісінько на поле, де відбувається зараз гра і це становило небезпеку для гравців.
Ультрас обох команд намагаються самотужки вгамувати пристрасті уболівальників і залагодити ситуацію із закиданням фаєрів на поле. Проте, зауважимо, ані поліцейькі, ані інші представники охорони громадського порядку не реагують на не зовсім правильні дії розлючених уболівальників. Зрештою, за станом на 14.40 у гостьовому секторі - жодної людини.
Усі вболівальники покинули стадіон. Натомість хрестоносців з трибун підтримують і надалі всі уболівальники команди. Згодом і вони влаштували фаєр-шоу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адам Показати IP 29 Листопада 2015 14:58
Жалко,запоріжжя,розумію фанатів які пішли з стадіону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus