USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Інформація про бойкот – нісенітниця», – Сергій Кравченко

27 Лютого 2016 23:15
Сергій Кравченко спростовує інформацію про те, що «Волинь» може бойкотувати матч із «Зорею», – інформують у прес-службі клубу.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що футболісти «Волині» серйозно замислюються про бойкот першого поєдинку проти «Зорі» в рамках 1/4 фіналу Кубка України.

Сергію, сьогодні з’явилася інформація про можливий невихід «Волині» на гру проти «Зорі». Як прокоментуєш цю публікацію?

Ми всі в команді були дуже здивовані такою інформацією. І не розуміємо для чого запускати подібні речі в інформпростір, тим більше напередодні кубкового матчу, напередодні відновлення чемпіонату і в умовах, коли наш футбол генерує переважно негативні новини. Проблеми в нашому клубі є і всі про них знають. Але ж це не привід не бути футбольною командою, однодумцями, партнерами, це не привід ображати вболівальників, які за нас горою...

Тобто, про жодний бойкот у «Волині» не йдеться?

Абсолютно точно! Тренуємося, готуємося, граємо спаринги. Якби не хотіли грати, хіба б готувались до чвертьфіналу, чи взагалі були б у Луцьку? Для чого тоді напружуватися, витрачати зусилля? Всіх хочу заспокоїти – попри проблеми команда буде битися проти «Зорі». Тому й хочу запросити вболівальників на матч у середу. «Волинь» – це команда, колектив і, безперечно, ми хотіли б довести, що здатні на більше.

* * *

На тому ж сайті, що розповсюдив неправдиву інформацію про бойкот, сьогодні з’явилося інтерв’ю Сергія Політила із заголовком про те, що в «Луцьку почався «безпредєл». Прес-служба «Волині» зв’язалася із Сергієм, який нині повернувся у «Дніпро» із оренди у «Волині». Сергій також був подивований заголовком інтерв’ю, адже назвав власне «безпредєлом» ситуацію із позбавленням «Волині» 12 турнірних очок...

Отож, 2 березня – перший чвертьфінальний матч «Волині» і «Зорі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хлоп Показати IP 28 Лютого 2016 01:24
А чому інтервью неповне? Він же ще казав: "А гроші нам не потрібні, нехай пан Палиця будує спорткомплекс, а ми в нього будівельниками будемо. Будівельниками нового, світлого життя!"
холопу до Хлоп Показати IP 28 Лютого 2016 15:44
Казку про волинське Мурло читав? То почитай. Скоро на сторінках преси
Хлоп до холопу Показати IP 28 Лютого 2016 23:39
Що, вже не Торпедо, а Мурло? І назву вже змінили під власника?
зарозумному холопу до Хлоп Показати IP 29 Лютого 2016 16:43
Торпедо міг придумати тільки такий холоп чужого батога як ти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus