USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Волинь» не дограла поєдинок у повному складі

23 Травня 2016 15:26
Спека, яка супроводила заключний домашній матч Волині у чемпіонаті, не надто вплинула на перебіг подій на полі. Гра видалася жвавою із численними атаками і небезпечними моментами. Було й таке, що пристрасті розбурхувалися через край, відтак, Волинь не дограла поєдинок у повному складі.

Про це повідомила клубна прес-служба.

Старт матчу був нервовим для луцького захисту і всієї команди, до 10-15 хвилини господарі не могли зачепитися за м’яча і приборкати суперника контролем м’яча. У цей момент Волинь двічі мала шанси пропустити після навісів та ударів головою, але суперник «вибачив» наших.

Коли ж юніори Волині пригадали свою гру, то довго не підпускали суперника до власних воріт. Спочатку удар Артема Дудіка струсонув поперечину воріт Чорноморця, а потім Сергій Дроздовський вдарив із вигідної позиції вище воріт…

Кінцівка першого тайму виявилася емоційною – буквально за три хвилини два попередження примудрився схопити Дудік. Артема двічі небезпечно били по ногах під час швидких атак і він не зумів стриматися, отримав два «гірчичника» за неспортивну поведінку. Але саме після штрафного, призначеного після вилучення Дудіка, забив Романюк. Юра наважився на удар з 24 метрів, кіпер гостей відверто «позіхнув» - 1:0.
У другому таймі знову ж стартові хвилини нагадали, що Волинь у меншості, а Чорноморцю слід відіграватися. Одесити намалювали активність, але все на місце розставили заміни господарів. Спочатку Богдан Гладун у взірцевій контратаці технічно переграв кіпера ЧО – 2:0. Це, до слова, був його третій гол в чемпіонаті. Гладуну, нагадаємо, 10 червня виповниться тільки 17 років. Всі три взяття воріт відбулися після виходу Богдана на заміну. А потім затерзав захист одеситів також юних Дмитренко, який брав на себе гру і заробляв стандарти.

Волинь на класі переграла суперника у другому таймі, приємно, що наші хлопці в меншості виявили характер. Команда вже не опуститься і не підніметься із 9-місця в турнірці, тому заключний матч чемпіонату у Львові в четвер буде більше питанням престижу для «хрестоносців».

Фото із «Підшипника» можна переглянути у цій галереї.

Волинь – Чорноморець – 2:0

Чемпіонат України U-19, Луцьк, Підшипник, 100 глядачів

Арбітр: Новосад (Рівненська обл.)

Голи: Романюк (45+2), Гладун ()

Волинь U-19: Жмурко – Мелінишин, Баб’як, Шандрук, Марушка (Гладун, 56) – Тетеренко, Чепелюк – Романюк, Ляшенко (Панькевич, 89), Дудік – Дроздовський (Трикош, 60, Дмитренко, 79).

Чорномрець U-19: Кожухар – Ключик, Бабогло, Щетінін, Вареник (Долінський, 54), Хамелюк, Семенів (Середа, 53), Цокан (Габатель, 76), Захарченко (Чернишов, 70), Плохотнюк (Штогрін, 64).

Попереджені: Дроздовський (27), Романюк (31), Дудік (44), Баб'як (69) - Вареник (43), Середа (62), Ключик (86)

Вилучений: Дудік (2 жк, 45).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus