USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» не залишила шансів «Дніпру»

23 Жовтня 2016 10:28
12 тур Чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги відкривав друге коло змагань.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у першому турі “Дніпро” розгромило “Волинь” з рахунком 5:0. Вболівальники “Волині” очікували не лише реваншу, а й такої бажаної перемоги улюбленої команди, адже остання звитяга волинян у Чемпіонаті відбулася більше двох місяців тому у матчі проти Кропивницькоі “Зірки.

У стартовому складі “Волині” варто відзначити появу з перших хвилин Дмитра Задерецького та другий поспіль вихід у старті молодого воротаря Андрія Марчука.

Щодо гостей, то Дмитро Михайленко вирішив з перших хвилин випустити у нападі Євгена Бохашвілі, який свого часу виступав за “Волинь”. Окрім нього у старті “Дніпра” вийшли Євген Кравченко та Олександр Сваток, які теж раніше були гравцями “Волині”.

Відзначимо, що допомогти командам у цьому матчі не могли досвідчені гравці: у лучан продовжує набирати оптимальних кондицій Анатолій Діденко, а у дніпрян через дискваліфікацію пропустив поєдинок Руслан Ротань.

Зі стартових хвилин “Волинь” заволоділа ігровою ініціативою. Дрібний фол на підступах до власного карного майданчика ледь не зіграв злий жарт з дніпрянами: уже на 6 хвилині капітан луцького клубу Олег Герасимюк застав зненацька гравців “Дніпра” коли замість стандартного навісу зі штрафного вирішив віддати пас на Редвана Мемешева, який, скориставшись вільною зоною, пробив метрів із 25, Лунін відбив м'яча перед собою, проте відразу четверо гравців “Волині” опинилися в офсайді.

Надалі команди більшість ігрового часу проводили у центрі поля з невеликою територіальною перевагою волинян. Командам потрібен був поштовх до активних дій і він відбувся на 26 хвилині: Задерецький віддав на Герасимюка, Олег увірвався до штрафної, де його не за правилами зустрів Кравченко - пенальті. До м'яча підійшов Редван Мемешев і не схибив - 1:0!
До завершення першого тайму командам вдалося провести декілька атак на зустрічних курсах, але довести їх до логічного завершення не вдалося. Варто хіба відзначити, що перший кутовий у матчі відбувся аж на 32 хвилині, однак Задерецькому не вдалося виконати точну подачу.

Другий тайм розпочався із заміни у складі “Волині”: замість Ярослава Деди на полі з'явився Андрій Ляшенко.

Перші хвилини другого тайму можна занести в актив “Дніпра”, але довести до логічного завершення жодну з атак їм не вдалося.

У “Волині” ж момент мав Задерецький, але його вихід віч-на-віч з голкіпером дніпрян перервав боковий арбітр, зафіксувавши офсайд після передачі Сергія Петрова.

Минуло 10 хвилин від початку другої половини гри і “Волині” вдалося подвоїти перевагу: Марчук виніс м'яча точно на Ляшенка, той скинув на Дудіка, який без проблем обіграв Луніна: 2-0.
Наставник дніпрян одразу ж використав дві заміни: замість надактивного Андерсона Піко вийшов Кочергін, а Бохашвілі замінив Баланюк.

Дніпряни намагалися пресингувати, але жодних клопотів захисту лучан їхні атаки не завдали. Справа якщо й доходила до ударів, то їм явно бракувало влучності.

Лучани ж намагалися підловити гостей на контратаці і на 86 хвилині їм це вдалося: Петров пройшовся із центра поля, віддав розрізну передачу на Владислава Шаповала, який майстерно обіграв голкіпера “Дніпра”: 3-0!
Одразу ж момент був у гостей, але Баланюку не вдалося обіграти Марчука, а Назаренко не зміг підлаштуватися під удар і пробив повз ворота.

4 компенсованих хвилини жодного конструктиву у діях обох команд не принесли, відтак фінальний свисток арбітра зафіксував цілком логічну і заслужену перемогу “Волині”.

Післяматчеву прес-конференцію наставник "Дніпра" Олександр Михайленко розпочав із вибачення перед вболівальниками за результат. Зі слів головного тренера існує два типи футболістів: одні віддають всі сили, пристрасть для того, аби команда стала сильніше і краще, а другий тип гравців використовує команду для того, щоб самому виглядати краще. Михайленко зазначив, що "Дніпро" переживає важкий період і необхідно визначитися хто з гравців дійсно підходить для команди і готовий захищати її кольори. "Щодо гри, то я хотів би привітати "Волинь" з перемогою", - резюмував наставник дніпрян.

Як уже повідомляло ІА Волинські Новини, головний тренер лучан, Віталій Кварцяний, на прес-конференції по завершенню гри, відзначив, що команда дуже серойзно готувалася до гри. Наставник "Волині" чи не вперше не став критикувати своїх гравців, зауваживши, що молодим хлопцям таки вдалося багато чого реалізувати та врешті-решт показати чоловічий характер. Кварцяний привідкрив секрети підготовки футболістів на тренуваннях: "Ситуація заставила нас підсилити деякі фізичні якості. Якщо гравець витримає на тренуванні, відновиться, то мусить грати серйозно. Не відбиватися, а шукати щастя біля чужих воріт. Цілу гру нам вдавалося пресингувати, що не завжди до снаги досвідченим командам". Віталій Володимирович залишився задоволений тим, яку гру показали його підзахисні. З його слів, "Волинь" - серйозна команда, особливо враховуючи той факт, що 85% гравців - вихованці клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Жовтня 2016 01:04
Ну й і що що Волинь вдома виграла 3:0?-це їй не допомогло!-тому що в Дніпрі Волинь здула 5:0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus